Serviceminded Ramp Agent med intresse för flygbranchen till Grafair

Serviceminded Ramp Agent med intresse för flygbranchen till Grafair

Har du servicekänsla ut i fingertopparna och brinner för att få nöjda kunder? Trivs du i en händelserik miljö där arbetsuppgifterna varier från dag till dag? Har du dessutom intresse för flygbranschen och vill arbeta med människor? Då kan tjänsten som Ramp Agent hos Grafair Flight Management AB vara rollen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en flexibel person till Grafair Flight Management AB på Arlanda! I rollen som Ramp Agent kommer du främst att jobba med kundservice och ha många varierande arbetsuppgifter. Det är ca 40 personer som arbetar hos företaget idag på både Bromma och Arlanda. Du kommer att arbeta på deras avdelning Grafair Jet Center, affärsflygterminalen, som präglas av god stämning och där ärlighet, gemenskap och utveckling ligger i fokus.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Grafair Flight Management AB.

Arbetsuppgifter

Som Ramp Agent kommer du arbeta i en koordinerande roll och fungera som allt-i-allo. Arbetet sker i skift, såväl dagtid som på kvällar, nätter och helger. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, i första hand beroende på antal ankomster och avgångar av luftfartyg. På Grafair Jet Center är du delaktig i hela processen från första kontakt, planering, bokning, logistik, förstklassig mark och passagerarservice vid ankomst och avgång samt att hjälpa besättningar med allt från flygplanstvätt till att servera kaffe. På Grafair får du ta hand om passagerare och besättningar från hela världen.

Du kommer till exempel att:
 • Finnas till hands för kunderna och förutse deras behov
 • Sitta i frontdesk med administration, svara på mailförfrågningar och ta emot samtal via telefon och radio.
 • Rangera flygplan med truck och se till att de tankas, tömma toalett och fylla på med vatten. Hjälpa till med att lasta bagage och catering och lägga ut den röda mattan vid flygplansdörren.
Tjänsten passar dig som är en flexibel person och gillar att ha många bollar i luften. Du måste kunna ställa om snabbt eftersom flygplanet går när passageraren vill och inte tvärtom. Här kommer du att ge service i världsklass och finnas på plats för att ta hand om både flygplanen, besättningen och kunderna.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från flyg- och/eller servicebranschen
 • Har datavana då du kommer sitta i olika system
 • Har B-körkort, högre behörighet ses som meriterande
 • Goda kunskaper inom det svenska och engelska språket då det krävs för kommunikation med kunderna
Det är meriterande om du

* Har arbetat i en internationell miljö, gärna inom flygbranschen

Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är du som person både glad och serviceminded. Du är även någon som tål stress och kan hantera snabba vändningar samt är villig att hugga i där det behövs. Eftersom förutsättningarna ständigt ändras är du vidare noggrann, strukturerad och flexibel.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, skift med varierande tider under vardagar och helger
 • Placering: Arlanda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grafair Flight Management AB driver Grafair Jet Center, affärsflygterminalen på Bromma och Arlanda flygplats. Grafair Jet Center på Bromma har flera år varit framröstad bland de bästa affärsflygterminalerna inom Europa, Ryssland, Mellanöstern och Afrika i tidningen European Business Aviation News. Företaget sysslar även med taxiflyg med sjö- och jetflygplan, luftburna ambulanstransporter m.m.