Receptionist på deltid till Muninhuset & Cykelfabriken!

Receptionist på deltid till Muninhuset & Cykelfabriken!

Är du en serviceminded och ansvarstagande student som vill arbeta i en varierande roll? Som receptionist får du arbeta i Bonniers receptioner i Uppsala i Kungsängen och Höganäs där du får vara ansiktet utåt gentemot Bonniers besökare och du blir en del av ett välkänt och etablerat företag med en spännande historia. Har du erfarenhet av service och trivs i en roll med mycket kundkontakt? Skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Bonnier Group är en företagsgrupp som samlar flera av Nordens ledande medieföretag. Bolagen är verksamma inom en mängd olika områden med tyngdpunkt inom medier, fastigheter och investeringar. Som receptionist hos Bonnier arbetar du med att ge den absolut bästa servicen i reception gentemot besökare och kunder till Bonniers besökare.

I denna roll kommer du ha som utgångspunkt att arbeta 3h/pass där du är ansvarig för driften i receptionerna under luncherna (mellan 11-14). Du kommer även få stötta upp under vissa heldagar när receptionerna behöver extra stöd och det passar i kombination med dina studier.

Detta är ett konsultuppdrag för dig som är student med minst 1,5 år kvar av studierna och vill arbeta på deltid med start i augusti 2022. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot och registrera besökare och få de att känna sig välkomna
 • Svara på inkommande mail och telefonsamtal
 • Hantera vissa administrativa uppgifter
Vi söker dig som
 • Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av service
 • Kan prata obehindrat på både svenska och engelska då språken används i arbetet
Du behöver kunna ta dig mellan receptionerna under dina arbetspass, förslagsvis till fots eller med cykel, därför ska du vara bekväm med detta.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Augusti 2022
 • Omfattning: Ca 6-10h/v
 • Placering: Uppsala - Muninhuset och Cykelfabriken
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se