Projektledare inom mark och anläggning till Sweco

Projektledare inom mark och anläggning till Sweco

Nu finns chansen att tillsammans med ett engagerat team ta sig an variationsrika projekt i rollen som Projektledare hos Sweco i Uppsala. Hos Sweco finns oändliga möjligheter att utvecklas och här har du förmånen att samarbeta med en coachande chef som både utmanar och stöttar dig på vägen.

Information om uppdraget

Sweco behöver stärka upp med ytterligare en Projektledare inom mark och anläggningsfrågor. Uppdraget inleds med en intensiv introduktionsvecka där du går kurser internt för att sedan ge dig ut i projekt tillsammans med dina kollegor.

Jag har inte förstått vikten av goda arbetskollegor tidigare, men nu gör jag det

Så säger en av medarbetarna på den aktuella enheten på Sweco. Här får du ingå i ett team som arbetar tillsammans för att uppnå resultat och som värderar trivsel högt. Omvärlden är ett stort intresse i gruppen och fokus på hållbarhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, därför går alla samtal och mail kring tjänsten till Academic Work. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på heltid hos Sweco. Uppdraget är långsiktigt och det finns därav stor chans att den här rollen är starten på din karriärresa hos Sweco!

Arbetsuppgifter

Som Projektledare hos Sweco Management kommer du att arbeta med konkreta projekt i olika projektskeden. Det är därför viktigt att du har insyn i hur man jobbar inom olika skeden av projekt och vet hur ansvarsrollerna ser ut.

Du kommer bland annat att:
 • Stötta Swecos kunder vid exempelvis upphandlingsförfaranden
 • Skapa tidsplaner och/eller budgetar för ett uppdrag
 • Arbeta som byggledare i projekt
Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning från universitet eller högskola
 • Har erfarenhet av projektledning från skola eller arbetsliv
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal
Då du kommer att arbeta med en stor variation av projekt så krävs det att du inte är rädd att ta dig an utmaningar. Du kommer att arbeta självständigt och i tätt samarbete med dina kollegor, så du behöver ha god samarbetsförmåga. Denna kommer du ha nytta av i din kommunikation med övriga parter i projekten och gentemot beställande kunder.

Som projektledare dyker det löpande upp utmaningar som du ska hantera, vilket innebär att du behöver vara en kreativ problemlösare för att trivas och prestera i denna roll.

Övrig information
 • Start: Januari 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Uppsala, vissa resor över dagen kan förekomma
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.