Projektingenjör sökes för spännande planeringsprojekt!

Projektingenjör sökes för spännande planeringsprojekt!

Är du en systematisk, men kreativ problemlösare som gillar att driva projekt framåt och vara den viktiga länken mellan olika processer och yrkesroller? Om du vill utvecklas i karriären inom både ekonomi, riskhantering, projektplanering etcetera och få en drömstart i ett bolag som satsar på sina anställda är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Som projektingenjör kommer du att vara en del av vår kunds projektorganisation och utgöra en stödfunktion i flera projekt inom energisektorn. Du kommer vara projektledarens högra hand och bistå med ekonomi- och tidsplaner för projektet samt uppföljningen av detta under projektets gång. Hos kund kommer du ingå i ett team på cirka 20 konsulter och initialt vara ute hos en av våra största kunder i Uppland.

Du erbjuds

Du får chansen att driva din egen utvecklingsresa som konsult genom varierande uppdrag hos spännande kunder, alltid med stöd av närmaste chef och kollegor. Vår kund jobbar för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ger de dig också förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid genom flexibla arbetstider.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel under projektens gång att arbeta med:
 • Framtagning av tidsplaner enligt gällande projektmodell
 • Uppföljning av ekonomi och tidsplaner
 • Medverka aktivt i projektmöten
 • Hantera och parera förändringar i projekten
Tjänsten passar dig som vill ha in en fot i ett växande konsultbolag som jobbar med spännande internationella kunder och som satsar mycket på sina anställda gällande utveckling. Det förväntas av dig att du trivs med att jobba med helhetssyn och kvalitetstänk samt drivs av analys och problemlösning.

Vi söker dig som
 • Har ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet
 • Minst ett års erfarenhet av arbete som planerare
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är om du har:
 • Erfarenhet av riskarbete och ekonomisk uppföljning inom projekt
 • Erfarenhet av primavera eller MS Projects
Om du besitter någon utav de meriterande punkterna är det viktigt att detta framgår tydligt i din ansökan.

Hos vår kund erbjuds alla medarbetare frihet under ansvar med möjlighet till utveckling i din roll. Vår kund finns i Sverige men också internationellt om du har sådana ambitioner. Här gillar man att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Vi tror också att du är lösningsorienterad och strukturerad för att kunna möta kundernas behov och driva det vidare mot ett väl genomfört projekt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala med omnejd
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har cirka 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Vår kund blev år 2019 utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare.