Produktionsplanerare till Gyproc i Bålsta!

Produktionsplanerare till Gyproc i Bålsta!

Vill du agera spindeln i nätet för Gyproc? Företaget tillhör den välkända koncernen Saint-Gobain med över 180.000 anställda och tillverkning spridd över hela världen. Gyprocs huvudkontor i Bålsta söker nu en produktionsplanerare. Om du är en analytisk person som trivs med att arbeta i Excel samtidigt som du är kommunikativ kan detta vara jobbet för dig. Här får du sköta huvudplaneringen av produktionen och sätta förutsättningarna för produktionstakten. Tjänsten startar omgående och intervjuer hålls löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Gyproc arbetar med produktion av egna gipsskivor samt anpassning av skivor utifrån kunders önskemål. I rollen som produktionsplanerare agerar du nyckelperson i produktionsplaneringen och ingår i ett härligt team om 5 personer. Du jobbar tätt ihop med produktionschef, lagerchef och supplychainchef för att säkerställa att huvudplanering och produktion fungerar bra.

Här söker vi dig som är analytisk och gillar att läsa och tyda grafer samtidigt som du kommunicerar väl med alla delar av produktionskedjan. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där det finns goda chanser att bli överrekryterad och få en anställning direkt hos Gyproc, förutsatt att samarbetet har fungerat bra. Tjänsten är på heltid och placering är på Gyprocs huvudkontor i Bålsta.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Skapa en plan för produktionsprogrammet där du utefter kundbehovet ser över vilka volymer som ska produceras
 • Ha en nära dialog med produktionspersonalen där du följer upp den plan du lagt upp
 • Ansvara för lagersaldot
 • Delta i planerings- och förbättringsarbeten
Vi söker dig som
 • Ha en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, industriell ekonomi eller logistik
 • Ha god datavana, framförallt i Microsoft Excel
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Meriterande är om du

* Har kunskap i SAP

Skulle du istället för utbildning ha gedigen erfarenhet av en liknande roll inom produktionsarbete kan detta i vissa fall trumfa utbildningsbakgrund.

Som person är du
 • Kommunikativ
 • Problemlösande
 • Strategisk
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Bålsta
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gyprocs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De första gipsskivorna på den svenska marknaden importerades från England i slutet av 20-talet. 1957 började Svenska Gyproc
AB att tillverka gipsskivor i Varberg och 1964 byggdes fabriken i Bålsta. Gyproc erbjuder bred kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens för en sund och god inomhusmiljö. På Gyproc arbetar cirka 140 anställda ochhuvudkontoret och produktion ligger i Bålsta, nordväst om Stockholm.
Läs mer här: https://www.gyproc.se/om-gyproc