Processutvecklare till internationellt läkemedelsbolag

Processutvecklare till internationellt läkemedelsbolag

Nu finns chansen för dig som vill arbeta i en nytänkande miljö där du får vara en stor del av utvecklingsarbetet av tekniska och laborativa metoder hos ett spännande bolag som utvecklar innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov. Här erbjuds du en roll där ingen dag är den andra lik. Missa inte chansen, ansök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Galdermas räkning en till två processutvecklare till avdelningen CMC-Development. Avdelningen ansvarar för utvecklings- och uppskalningsarbetet i flera gelproduktprojekt. Gruppen beskrivs som hjälpsam och välkomnande där du erbjuds ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent grupp.

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig.
 • Tillsvidare anställning (provanställning 6 mån)
 • På sikt anställning hos vår kund (förutsatt att alla parter är nöjda)
 • Skräddarsytt utbildningspaket
 • Gedigen introduktion
Förutom möjligheten till att vara med och påverka kommer vår kund erbjuda ett utvecklande och varierande arbete som uppmuntrar sina anställda att vara med i flera projekt över stora delar av organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i gruppen och med andra på avdelningen och här finns verkligen möjlighet till att vara med och bidra!

Vidare kommer du bli en del av en internationell miljö där din egen utveckling uppmuntras och du hittar bolaget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation där utbyggnad av redan väldigt fina lokaler är igång för fullt i och med expansionen som ligger för plan framåt.

Läs mer om vårt generella konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som processutvecklare kommer du, tillsammans med övriga gruppmedlemmar, att driva projekt framåt genom att hitta tekniska lösningar som på sikt ska kunna transferera produtken till tillverkningen. Du kommer själv att ansvara för ett visst område i utvecklingsarbetet.

I rollen kommer du exemepelvis att:
 • Utföra tekniska försök i pilotskala som du tidigare har planerat inför
 • Delta i projektmöten för att tillsammans med dina kollegor driva projekten framåt
 • Utföra laborativa försök
 • Dokumentera ditt arbete
Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom kemiteknik eller bioteknik alternativt har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • Har erfarenhet inom medical device eller läkemedelsindustrin
 • Har erfarenhet av laborativ miljö
 • Har ett genuint tekniskt intresse och gillar att arbeta praktiskt
 • Har arbetat enligt GMP tidigare
 • Känner dig mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* Att driva kravspecifikationer, riskanalyser och utrustningskvalificeringar

Som person är du en problemlösare som på ett strukturerat sätt kan driva aktiviteter i mål. Du har inga problem med att ta tag där det behövs och du är en självklar teamspelare som har enkelt för att kommunicera med andra. Vidare är du en person som kan ta initiativ till arbetsuppgifter som driver arbetet framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider (37,25 tim/veckor)
 • Placering: Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se