Offertberedare till S:t Eriks i Uppsala med omgående start!

Offertberedare till S:t Eriks i Uppsala med omgående start!

Här finns möjligheten för dig som vill arbeta i en administrativ roll med offertberedning där fokus kommer vara att svara på inkommande offertförfrågningar från S:t Eriks kunder. Du kommer ha en varierande roll där du arbetar med offertförfrågningar från kunder som består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk. Om du trivs med att arbeta i en stimulerande och fartfylld miljö där du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter kan detta vara rollen för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en offertberedare till S:t Eriks. Du kommer tillhöra Region Norr med stationeringsort Uppsala där du kommer att arbeta i ett mindre team om 10 personer. Det är två personer som i dagsläget har samma roll där ni kommer ha ett nära samarbete. Sonja som är chef över avdelningen beskriver att det är viktigt för henne att ge ansvar till sina medarbetare och beskriver även att det är högsta prioritet för henne att vara lyhörd och coacha när det behövs. Här kommer du också få möjlighet att utveckla rollen under tiden då rollen är nyskapad sen cirka 1 år tillbaka.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos S:t Eriks.

Arbetsuppgifter

Som offertberedare kommer du att ansvara för offerter utifrån inkommande förfrågningsunderlag. Offerterna varierar i storlek och komplexitet och tar därav olika lång tid att hantera. Du kommer ha kontakt med kunder främst via mail men också via telefon, du kommer även ha mycket kontaktytor internt med exempelvis den tekniska säljavdelningen.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta aktivt med inkommande förfrågningar
 • Skapa tillverkningsritningar till kund- och fabriker
 • Vara länken mellan kundservice och fabrik vid specialanpassade produkter t.ex. ta fram leveranstid.
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en administrativ och lösningsorienterad roll där du kommer att arbeta i ett högt tempo. Du bör också klara av att ha många bollar i luften samtidigt som du har en prioriteringsförmåga. Vi ser också gärna att du bjuder på dig själv och har nära till skratt.

Vi söker dig som
 • Har administrativ erfarenhet
 • Tidigare kommit i kontakt med ritningar
 • Har erfarenhet av att ha arbetat i ett affärssystem
 • Besitter goda kunskaper i Office-paketet, främst Word och Excel
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av CAD
 • Arbetat i en liknande roll tidigare
Som person är du noggrann och självgående. Du bör också tycka om att arbeta i en lösningsorienterad roll mot kunder. Här finns möjligheten för dig som vill arbeta på ett tryggt bolag där du får vara med och utveckla rollen framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, vardagar 8-17
 • Placering: Börjegatan 77, Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och S:t Eriks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S:t Eriks startade 1888 och är idag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system i betong och natursten. Våra kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Över tre sekel har vi byggt upp resurser, sortiment, kunskap och erfarenhet som ger våra kunder nästan obegränsade möjligheter att skapa sten och betong. Det finns många som kan gjuta plattor och rör av betong. Vi erbjuder projektanpassade helhetslösningar som skapar mervärden för kunden! S:t Eriks har ca 400 medarbetare och omsätter ca 900 MSEK.