Nyfiken på VR? Animech söker utvecklare!

Nyfiken på VR? Animech söker utvecklare!

Animech, som är ett av Sveriges snabbast växande och lönsamma företag, söker nu en engagerad utvecklare! 3D och VR produkter är verkligen framtiden, och här får du chansen att utveckla Animechs innovativa produkter samtidigt som du tillhör ett företag att verkligen växa tillsammans med. Om du tycker detta låter lockande, läs vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker en engagerad utvecklare till Animech. Animech ligger i framkant när det kommer till att skapa användarvänliga 3D konfiguratorer samt VR och AR produkter. Här kommer du som utvecklare få privilegiet att lära av seniora kollegor för att efterhand kunna ta dig an spännande projekt med fokus mot VR och AR. Projekten varierar och kan exempelvis vara fordon, life-science instrument, villor och uterum.

Företaget ligger i utkanten av Uppsala och deras kunder sitter världen över som önskar skapa effektivitet och förståelse för produkter med hjälp av VR och AR. Animech andas framtid där inget projekt är det andra likt, vilket möjliggör kompetensutveckling i hög grad. Utöver varierade arbetsprojekt kommer du få chansen att deltaga på kick-offer, VR-event och sociala event.

Inspireras av filmen nedan:

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Animech. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta i en agil miljö där planeringen sätts varannan vecka. Projekten varierar och kan vara allt inom web, VR och AR.

Du kommer till exempel att utveckla:
  • Företagets 3D-plattform
  • Anpassade kundlösningar på företagets produkter
  • Produkter som bygger på Javascript-teknikerna
Vi söker dig som
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet samt har erfarenhet av att jobba med javascript och tillhörande ramverk
  • Har ett stort intresse för produktutveckling inom 3D visualisering, VR och AR
  • Har en högskoleexamen från IT-relaterad utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Har goda kunskaper i antingen svenska eller engelska
Som person är du nyfiken med ett driv för att hela tiden lära dig nya saker. Du söker självständigt ny information för att lösa de problem som kan uppstå. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och drivs av att ta dig an nya utmaningar. Du tar också eget ansvar och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: 100%

Placering: Ekebybruk i Uppsala

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Animech (https://animech.com/) grundades 2007 och är ett snabbt växande företag beläget i Uppsala. Animech skapar visuella verktyg som effektiviserar användning inom sälj, marknad, utbildning och service. Genom att använda 3D motorer från spelindustrin så kan användaren ta del av mycket information gällande produkten. Animechs vision är att bli världsledande inom smart, interaktiv visualisering.