Maskiningenjör med intresse för dieselmotorer till Forsmark

Maskiningenjör med intresse för dieselmotorer till Forsmark

Var du personen som älskade att skruva på motorer innan du bestämde dig för att köra på den akademiska banan och utbildade dig till ingenjör? Läs vidare, här erbjuder vi nämligen ett jobb där du får chansen att kombinera det bästa från två världar! Passa på att söka redan idag, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu maskiningenjör till mekaniskt underhåll på Forsmark. Avdelningen agerar ingenjörsstöd åt det operativa underhållet och ansvarar bland annat för ventiler, värmeväxlare och alla Forsmarks dieselmotorer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forsmark. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt initialt. Här finns dock mycket goda möjligheter till både förlängning och även en framtida tjänst direkt på Forsmark.

Arbetsuppgifter

Som maskiningenjör kommer du främst att arbeta med Forsmarks dieselmotorer. Du agerar ingenjörsstöd åt de tekniker som står för det operativa underhållet vilket innebär att sköta åtgärdsprogram samt ansvara för att underhållet av motorerna sköts på rätt sätt. Främsta fokus ligger på nödkraftsdiesel med tillhörande utrustning.

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för dieselmotorer och som vill ha en roll där möjligheten att utvecklas och bredda sin kompetens. Här får du som ingenjör chansen att arbeta nära det operativa även om du inte är den som står för det praktiska skruvandet.

Vi söker dig som
  • Har en ingenjörsexamen med inriktning maskinteknik eller mariningenjör
  • Har praktiskt erfarenhet från underhåll av dieselmotorer
  • Behärskar svenska och engelska då det krävs i kommunikationen med kollegor.
Vi ser det som meriterande om du även behärskar finska eller franska men detta är inget krav för tjänsten.

Som person ser vi att du är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Rollen innebär många olika kontaktytor på arbetsplatsen och vi tror därför att du har en ödmjuk och trevlig framtoning. För att trivas på uppdraget tror vi såklart också att du har ett stort intresse för teknik och ett hjärta som klappar lite extra för just dieselmotorer.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Forsmark
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige. Kraftverket ligger cirka 15 mil nordost om Stockholm, vid Upplandskusten i norra Roslagen. Vi är en av de största arbetsgivarna i Östhammars kommun. Forsmark är Sveriges yngsta kärnkraftsanläggningar och en del av Vattenfall. Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter.