Marknadsassistent och energispridare till Q-linea!

Marknadsassistent och energispridare till Q-linea!

När man kommer i kontakt med marknadsavdelningen hos Q-linea så slås man av ett stort engagemang som verkligen smittar av sig! I detta team står nu ett skrivbord tomt som kan bli ditt. Här får du chansen att vara kundens röst in i företaget och samtidigt marknadsföra Q-linea externt. Du kommer även vara involverad i den interna marknadsföringen och trivseln hos detta företag som står inför en riktigt spännande framtid!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Marknadsassistent som ska stötta upp en energifylld duo på Q-lineas marknadsavdelning. Här jobbar Charlotta och Emma med att säkerställa att Q-lineas instrument för test av antibiotikakänslighet verkligen motsvarar vad marknaden efterfrågar. Ditt fokus kommer främst vara att avlasta Charlotta, som är Marknadschef på Q-linea, i hennes dagliga uppgifter. Då hennes agenda är både lång och varierande så letar vi efter en flexibel person som rycker tag i uppgifter som behöver göras. Detta oavsett om ni jobbar med att färdigställa marknadsmaterial eller att hänga upp bilder på de anställda i lunchrummet. Det här är rätt tjänst för dig som verkligen vill vara involverad i marknadsföringen av en kraftigt expansiv organisation och ha en stor bredd i dina uppgifter.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea som ligger i Uppsala Science Park.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer man stöta på en stor bredd av uppgifter, men bland annat så kan dina dagar bestå av att:
 • Skapa nyhetsbrev och förslå förbättringar till Q-lineas hemsida
 • Boka resor och frakt inför olika tjänsteresor internt
 • Utforma och sammanställa marknadsundersökningar
 • Vara involverad i både interna- och externa event
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring, antingen från högskola eller yrkesutbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel, och arbetat i Wordpress eller annat content management system tidigare. Du har även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du:
 • Har jobbat med marknadsföring sedan tidigare
 • Har erfarenhet av InDesign, Photoshop och/eller Illustrator
 • Har jobbat i kundhanteringsprogrammet Lime, alternativt liknande program
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Uppsala Science Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Q-linea är ett företag med ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar föredragna lösningar för vårdgivare, så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.