Livsviktig mjukvaruutvecklare till Prevas i Uppsala

Livsviktig mjukvaruutvecklare till Prevas i Uppsala

Trött på att pendla från Uppsala och redo för nästa kliv inom mjukvaruutveckling?
Ta då chansen att ta tillvara på teknikens framsteg som räddar liv! Prevas är ett företag som tror på dig som individ och din vilja att ständigt utvecklas. Är det kanske dags att ta din kunskap till nästa nivå?

Information om uppdraget

Academic Work söker mjukvaruutvecklare till Prevas i Uppsala. Här får du jobba på ett teknikföretag som ständigt arbetar med att utveckla smarta produkter och fabriker på ett innovativt sätt.

Då Prevas till stor del arbetar med organisationer som kämpar för att förbättra livet för människor, får du här möjlighet att bidra till samhällsnytta. Du får alltså jobba med något du brinner för och samtidigt vara med i skapandet av produkter som underlättar för människan.

I ett prestiglelöst klimat kommer du in på ett företag som ger dig mycket eget ansvar. Här prioriteras din utveckling! Är dina önskemål och initiativ i linje med Prevas värderingar kommer du få stöttning till 100%. Hos Prevas får du möjlighet att jobba tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som har nära till såväl skratt som en hjälpande hand. I denna roll kommer du bli en del av en grupp om 20 personer med varierade kunskaper och senioritet. Just nu finns behov av dig som har några års arbetslivserfarenhet för att komplettera den konstellation i teamet som finns idag. Därför är du troligtvis på väg till ditt andra/tredje jobb och suktar efter att få fortsätta utvecklas.

Du kommer som medarbetare på Prevas få en dedikerad konsultchef som ser till att du kan utföra dina uppgifter på bästa sätt. Denne person banar en väg för dig och din utveckling som ger dig de utmaningar som krävs för att du ska bli den bästa versionen av dig själv.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Prevas.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med varierade teknikutmaningar hos Prevas för att hitta de smartaste lösningarna både inhouse och ute hos kund. Du kommer jobba med både små och stora produktutvecklingsprojekt som ställer höga krav på kreativitet, erfarenhet och kompetens. Dessa projekt kan löpa från konceptfas till produktlansering och produktvård, men kan även handla om ren vidareutveckling av produkter för att möta nya och/eller förändrade behov.

Dina arbetsuppgifter kommer variera från att delta i ett team av Prevaskonsulter till att förstärka kundens befintliga organisation med dina kunskaper. Idag arbetar majoriteten av medarbetarna med kunder som finns i Uppsala på deras lokala marknad.

Vi söker dig som
  • Har något/några års erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Har en relevant utbildning från universitet/högskola eller motsvarande
  • Arbetat i C++, Java, C# och/eller inbyggda system och nu vill fortsätta utvecklas inom dessa områden
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Du kommer även ha ett försprång om du jobbat i agila projekt, gärna inom Life Science, men detta är inget krav. Om du även har arbetat med applikationsutveckling är det ett stort plus.

Prevas värdesätter högt din personlighet, både för att du ska passa in i teamet men också ute hos kund. Som person bör du vara nyfiken med en vilja att ständigt utvecklas. Du är engagerad och uthålligt och vågar ta för dig både gällande din arbetsuppgift, men också i sociala sammanhang. Du brinner givetvis för programmering och har förmågan att omvandla ditt sätt att inta informtaion till funktionella lösningar. När du lärt dig något nytt delar du gärna med dig av dina kunskaper till andra,

Övrig information
  • Start: Hösten 2018, alternativt Våren 2019
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Prevas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prevas är ett teknikföretag och utvecklingspartner till företag inom många branscher. Deras passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter och smarta fabriker.