Life Science-konsult till spännande bolag!

Life Science-konsult till spännande bolag!

Vill du jobba med medicintekniska produkter och tycker om att åta dig nya utmaningar, uppnå mål och träffa nya människor? Lockar det dig att ha roligt på jobbet och drivs du av att få vara med och påverka? Har du en önskan att få ut mer av ditt arbetsliv och samtidigt känna en bra balans mellan fritid och arbete kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta inom Life Science-industrin. Vår kund erbjuder dig en fartfylld och flexibel arbetsplats där du som konsult står i centrum. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund är ett konsultbolag i Stockholm och Uppsala med cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; främst läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Vi erbjuder främst konsulttjänster för längre uppdrag hos kund inom en rad expertområden men vi gör också punktinsatser hos företag, till exempel inspektioner och utbildningar.

Academic Work söker för kunds räkning flera konsulter inom medicinteknik till sitt mycket sammanhållna och kompetenta team.

Du erbjuds

Du kommer att ingå i ett team där du kan dela med dig av dina kunskaper och lära dig av andra. Du kommer att ha en engagerad och närvarande chef och många kollegor att nätverka med. Huvudkontoret är i Stockholm och i centrala Uppsala finns också ett kontor. Beroende på var man bor så tillhör man ett av kontoren.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som anställd på uppdrag hos vår kund kommer du att arbeta som konsult ute hos deras kunder, som främst är företag inom läkemedelsbranschen. Du kommer att erbjudas ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att jobba i projektform ute hos kund. Även då arbetet utförs hos olika kunder så värdesätter vår kund en stark gemenskap bland sina medarbetare. Det är ett företag som är mycket måna om sina medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda dem en bra arbetsplats med förmånliga villkor.

Som konsult inom medicinteknik kan du exempelvis jobba med:
 • Projektledning
 • Kvalificering, Verifiering och Validering i alla dess former
 • Implementering av kvalitetssystem enligt ISO 13485
 • CE-märkning/Tekniska filer
 • Utveckling av nya och befintliga produkter och processer
 • Leda resurser som ingår i ett valideringsteam
 • Leverantörsstyrning
Vi söker dig som
 • Akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande
 • Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö
 • Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation
 • Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
Det är väldigt meriterande om har tidigare erfarenhet av:
 • GMP
 • Arbetat med främst medicintekniska produkter innan
Vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper och grundinställning. Som person är du ambitiös, initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till vår kunds utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycket energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av ambition, stor gemenskap och sammanhållning.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, för rätt person tas hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag med ambition till överrekrytering
 • Placering: Kontor i Stockholm och Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med lång erfarenhet och hållbara värderingar har vår kund etablerat sig som ett av de mest betrodda konsultbolagen inom Life Science. De är ett unikt och spännande företag som bland annat arbetar med Projektledning, Validering och Kvalitetssäkring, främst inom Life Science. Deras kunder vill ha mer av dem och de är nu inne i en expansiv fas för att möta efterfrågan. Vår kund lägger mycket stor vikt vid att få in rätt medarbetare - de vill anställa de bästa medarbetarna genom att vara en riktigt bra arbetsgivare.