Laboratorietekniker till Thermo Fisher!

Laboratorietekniker till Thermo Fisher!

Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du få värdefull erfarenhet inom produktionsutveckling och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker Laboratorietekniker till Thermo Fisher som kommer tillhöra gruppen ImmunoCAP ISAC inom Bioreagens. ImmunoCAP ISAC är ett in-vitro diagnostiktest för att kartlägga patientens specifika IgE antikroppsprofil. Teamet består i dagsläget av teamleader Stina och elva kollegor, alla med varierande bakgrund och erfarenhet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Thermo Fisher. Tjänsten kommer inledningsvis löpa till slutet av december med chans till förlägning.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar tillverkning i laboratoriemiljö där preparativ provberedning, aktivering av glasytor och provapplikation med avancerad spotting-utrustning ingår. Du kommer även att arbeta med mottagnings- och processkontroll samt kvalificering och underhåll av utrustning.

Tjänsten passar dig som har intresse för att arbeta laborativt inom produktion med erfarna kollegor. Du kommer få en gedigen introduktion av seniora kollegor som är uppdelad på både praktiska och teoretiska moment. Upplärningen kommer vara två-tre veckor och under denna tid kommer arbetstiden vara förlagd till på dagtid istället för kvällstid.

Vi söker dig som
  • Har högskoleutbildning eller med motsvarande kompetens inom kemi och bioteknik
  • Har god erfarenhet av att arbeta i labb och kan följa instruktioner, från antingen studier eller tidigare arbete
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i projekt och med kvalitetssystem.

I denna roll värdera vi personligheten högt. Arbetsgruppens dynamik präglas av gott samarbete och det är därför en viktig egenskap för att passa in. Vidare tror vi även att du är noggrann i ditt arbetssätt och har en uthållighet som passar bra i produktion.

Övrig information
  • Start: Omgående men senast 4/11
  • Omfattning: Heltid 14-22
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Uppsala Business Park
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thermo Fishers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

As the worlds leader in serving science, Thermo Fisher Scientific is a driving force in the research, healthcare, industrial and applied markets, generating more than USD 20 billion in annual revenue. No other company can match their range of customer touch points - technologically, geographically or commercially. They help their customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure their food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.