Laboratorieingingenjör inom Bioprocess till Galderma!

Laboratorieingingenjör inom Bioprocess till Galderma!

Vill du arbeta på ett internationellt läkemedelsbolag i Uppsala inom medicinsk hudvård? Är du dessutom en engagerad och driven person som vill arbeta i en laborativ roll inom Bioprocess det här vara rätt tjänst för dig. Läs vidare och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Galdermas räkning en laboratorieingenjör inom Bioprocess. Här kommer du tillhöra en välkomnande grupp bestående av 9 personer där du kommer tillhöra bioprocessgruppen som är en subgrupp på cirka 4 personer. I denna roll kommer du att fokusera på att driva ett laborativt delprojekt med att definiera NOR och PAR gränser för processparametrar i en biologisk tillverkningsprocess för en proteinbaserad läkemedelssubstans.

Då det är viktigt att du får bra förutsättningar kommer du ha löpande uppföljningar och tilldelas en fadder. Du kommer också följa ett väl utarbetat introduktionsprogram. Galderma sitter i fina lokaler i Uppsala och söker dig som är intresserad av arbetet på en utvecklingsavdelning.

Detta är ett konsultuppdrag där kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma. Uppdraget är heltid på minst 6 månader där det finns goda chanser för förlängning.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetet kommer främst innebära att ta fram protokoll och arbeta med biokemiska försök innehållande exempelvis fermentering, filtrering och vätskekromatografi. Rollen innehåller också dokumentering och sammanställning av rapporter. Vidare ingår det att underhålla av labbet och utrustning samt hantera inköp av material till avdelningen. Arbetet på labbet kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift där planera, utföra och rapportera labbarbete ingår.

Vi söker dig som
  • Har en naturvetenskaplig högskoleutbildning där du kommit i kontakt med proteinkemiska kurser och metoder
  • Har stort intresse att arbeta på ett labb
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har ett par års arbetslivserfarenhet från utvecklingsarbete inom läkemedelsindustrin eller proteinbiokemiskt forskningsverksamhet.

Som person är du:
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Har god samarbetsförmåga
Du är en självklar teamspelare som ser till att bidra till teamet och tar initiativ till arbetsuppgifter som driver arbetet framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 40 h/vecka
  • Placering: Seminariegatan 21, Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galdermas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Galderma är ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar för människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som de vänder sig till vårdpersonal världen över. Galderma har 33 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 4 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala.