Laboratorieingenjör till Galderma i Uppsala

Laboratorieingenjör till Galderma i Uppsala

Är du en driven och noggrann person som trivs i labbmiljö och vill få in en fot på ett globalt läkemedelsföretag? Då ska du söka denna tjänst! Vi söker nu för Galdermas räkning en laboratorieingenjör i Uppsala.

Information om uppdraget

Academic Work söker en laboratorieingenjör till Galderma. Här kommer du bli en del av ett litet team bestående av 6 personer. Du kommer tillhöra ett lättsamt och glatt team som tillsammans hjälps åt. För att du ska få bra förutsättningar i din roll kommer du följa ett introduktionsprogram. Självklart kommer du även läras upp av dina seniora kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från april till årsskiftet till att börja med. Det finns viss möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som laboratorieingenjör kommer du utföra olika typer av laborativt arbete. Din roll blir att självständigt genomföra proteinanalyser. Du kommer även inkluderas i en del av utvecklingsarbetet på avdelningen. Gruppen består av 6 personer som jobbar i ett team tillsammans.

Du kommer till exempel att:
 • Planera och förbereda analyser
 • Utföra och dokumentera analyser
 • Jobba med instrumentkalibrering
Tjänsten passar dig som brinner för operativt arbete i labbmiljö och vill utvecklas vidare inom detta område. Du bör också ha ett stort driv att viljas utvecklas.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning inom kemi, biologi eller biomedicin
 • Har något års erfarenhet av laborativt arbete
 • Har arbetslivserfarenhet av proteinanalys med metoder som ELISA, SDS-PAGE, SEC-HPLC och Western Blot
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då detta är språk som används på daglig basis inom organisationen
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med validering och enligt QC-arbete/ GMP standards. Om du har dessa erfarenheter uppmanar jag dig att skriva det i din ansökan.

Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar att jobba under strikta kvalitetskrav och gillar grupparbete samtidigt som du inte har några problem med att jobba självständigt. Vidare ser vi att du är en positiv och flexibel person med god social förmåga som gillar att hjälpa till där det behövs.

Övrig information
 • Start: 23/4-2019
 • Omfattning: Heltid (40 h/vecka)
 • Placering: Seminariegatan 21, Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galdermas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Galderma är i dag ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar på människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som de vänder sig till vårdpersonal världen över. Företaget har 33 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 4 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala där Q-med AB arbetar med utveckling och produktion av Restylane produkter.