Konstruktör till världsledande företag i Uppsala

Konstruktör till världsledande företag i Uppsala

Här finns chansen att arbeta på ett företag i framkant av ny teknik!
ScandiNova behöver nu dig som vill komma in på företaget med friskt blod och ifrågasättande. De letar efter dig som är redo att ta dig an en konstruktörsroll med nya ögon och innovativt tänk. I sin tur erbjuder företaget dig möjligheten att utvecklas och testa på nya saker inom en spännande teknikbransch.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ScandiNova Systems AB:s räkning en konstruktör för att utöka deras personalstyrka. Vår kund har under de senaste åren vuxit både i antal medarbetare och kvadratmeter och ser en fortsatt kraftig expansion framöver. Företaget är världsledande inom pulsmodulatorer och kompletta pulsade högeffekts RF system som används framförallt i olika typer av partikelacceleratorer. Deras kunder består av olika forskningslabb (Cern, MaxLab, PSI mfl.), medicintekniska företag inom cancerbehandlings samt div industrikunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ScandiNovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ScandiNova. ScandiNovas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta med kundprojekt tillsammans med sex andra kollegor på en arbetsplats med högt i tak och fokus på samarbete.

Du kommer till exempel att:
 • Rita och konstruera kundspecifika samt interna standardplattformar och subsystem
 • Dokumentera ritningar och instruktioner
 • Arbeta med produktverifikation både teoretiskt och praktiskt
Tjänsten passar dig som vill komma in på ett företag med nya ögon samt vidareutveckla de befintliga rutinerna/arbetssätten då företaget snabbt växer. Detta ställer krav på dig att komma med nya idéer och frågeställningar. Rollen passar dig som vill utvecklas och få chansen att påverka både företaget i sig, men även din egen karriär. På ScandiNova får du nämligen möjlighet att växa inom företaget och få kontakt med häftiga kunder världen över.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse och förmågan att se hur saker och ting hör samman.
 • Har en relevant högskoleingenjörsutbildning, antingen kandidat- eller magisterexamen
 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska såväl i tal som i skrift
 • Har erfarenhet av konstruktörsarbete
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom medicinteknisk industri, detta då du säkerligen vet vilka krav som där ställs. Det är även en merit om du är insatt i 3D CAD sedan tidigare.

Som person är du självgående och är inte rädd för att ta i. Du tvekar inte att ifrågasätta och komma med nya idéer och förbättringsförslag.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Uppsala
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ScandiNova Systems, med huvudkontor i Uppsala, utvecklar och tillverkar pulsmodulatorer och Rf-system baserade på världsunik halvledarteknik. Dessa system är en av huvudkomponenterna i partikelacceleratorer, cancerbehandling, industriell röntgen med mera. 95% av ScandiNovas tillverkning exporteras och ScandiNova har idag ett 70-tal kunder huvudsakligen i Europa, Asien och Nordamerika. ScandiNovas produkter utmärker sig med extrem prestanda och tillförlitlighet och används idag på världsledande forskningslab runt om i världen ex: CERN, Maxlab, PSI, Lawrence Livermore och Brookhaven National Labratories.