Konstruktör till Vattenfall Services

Konstruktör till Vattenfall Services

Är du intresserad av 3D-konstruktion och besitter kunskaper inom Inventor eller Solid Works? Drivs du av teamarbete och att arbeta i projekt? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Läs mer och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en CAD-Konstruktör till Vattenfall Services. Vattenfall Services utför underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar, arbetet sker i uppdragsform och bolaget tar sig an såväl interna uppdrag från Vattnefallkoncernen som helt externa projekt. Här kommer du att tillhöra en mindre grupp och arbeta nära en kollega som också arbetar med konstruktion.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall.

Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis vara på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör på Vattenfall kommer dina huvudsakliga uppgifter går ut på att bistå med ritningar till olika projekt. I arbetet kommer du främst arbeta med 3D verktyg så som Inventor. Du kommer i nära dialog med kollegor och kunder att ta fram ritningar vilket innebär att kunna rådge i olika lösningar och göra finjusteringar vid behov. I ditt arbete kommer du också till viss del att kontrollera befintliga ritningar.

Tjänsten passar dig som trivs i en dynamisk miljö som erbjuder varierande arbetsuppgifter och att arbeta i projektform. Då tjänsten innefattar en del resor så krävs också viss flexibilitet.

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskole-/civilingenjör inom maskinteknik eller motsvarande.
 • Har erfarenhet av att konstruera i Inventor 3D och/eller Solid Works
 • Har B-körkort då det förekommer resor i tjänsten
 • Behärskar både svenska och engelska då det förekommer kontakt med kunder och kollegor på dessa språk
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot verkstad eller inom tillverkningsindustrin.

För denna tjänst ser vi gärna att du som person är analytisk och har en god förmåga att lösa de utmaningar du ställs inför. Vidare ser vi gärna att du har lätt för att förmedla ditt budskap och är en lagspelare genom att vara nyfiken och social. Du trivs med en varierad vardag där du får chansen att samarbeta, både med kollegor och övriga medarbetare.

Övrig information
 • Start: Enlig överenskommelse
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala men varierar också beroende på projekt och arbete vilket innebär att du även kan sitta i Forsmark eller Älvakrleby exempelvis. I den här tjänsten förekommer också vissa resor inom Sverige.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är en del av Vattenfall koncernen som är det ledande energiföretaget i Europa. De har mer än 100 års erfarenhet i att förse både privatpersoner och företag med energi. Vattenfall Services arbetar bland annat inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster mot kunder inom elnät, energi, och kommun.