Junior systemingenjör till Biotage

Junior systemingenjör till Biotage

Biotage är ett växande, internationellt företag som har lyckats behålla den familjära atmosfären på kontoret. Nu söker de ytterligare en systemingenjör till sitt kontor i Uppsala där du kommer få arbeta med att säkerställa produktens kvalitet genom alla faser i processen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Biotages räkning en junior systemingenjör. Biotage är ett internationellt företag som utför hela produktutvecklingskedjan in house på huvudkontoret i Uppsala. I den här tjänsten får du därför vara med om produktutveckling från kravställning till integrering av färdig produkt. Biotage erbjuder en kreativ och global arbetsmiljö med ett nära samarbete mellan de olika funktionerna. Du kommer ingå i integrationsteamet och rapportera till Integration & Verification Manager. Stämningen i teamet, bestående av sju kollegor, är kamratlig och god.

I starten av uppdraget kommer du få en gedigen introduktion som inleds med ett personligt möte med alla gruppchefer samt att du blir tilldelad en egen fadder. Direkt från start kommer du börja arbeta i ett projekt.

Du erbjuds
  • En dedikerad konsultchef
  • En coachande chef på Biotage
  • En fadder som stöd i utmaningar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som systemingenjör är ingen dag den andra lik då arbetet är helt och hållet projektbaserat. De huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna roll är att säkerställa produktkvalitet och effektivitet i instrumentutvecklingen genom att introducera tidig integration och verifiering. Du ska också definiera och analysera tekniska krav, planera och utföra testning och verifiering, utföra tekniska undersökningar och driva mindre projekt.

Du kommer till exempel att:
  • Definiera och genomföra integrations- och verifieringsplaner inom projekt
  • Påverka och ge vägledning i planering och designarbete
  • Använda din kreativitet och tekniska färdigheter för att utveckla de sätt de gör instrumentutveckling
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen på minst kandidatnivå. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med systemteknik och/eller test och verifiering av integrerade mekatroniska system. Dessa erfarenheter kan komma antingen från arbete, studier eller egna projekt. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken används internt.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och en god kommunikativ förmåga. Du är nyfiken, problemlösande i din natur och är duktig på att samarbeta med kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biotage önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biotage erbjuder lösningar, kunskap och erfarenhet inom analytisk kemi och läkemedelskemi. Kunderna består bland annat av de största läkemedels- och bioteknikbolagen i världen samt av ledande akademiska institutioner. Huvudkontoret ligger i Uppsala och företaget har kontor i USA, Storbritannien, Kina och Japan. Biotage har 390 anställda och omsatte 748 MSEK under 2017. Biotage är noterat på NASDAQ OMX Nordiska börsen i Stockholm.