Junior ingenjör till konstruktion i Forsmark

Junior ingenjör till konstruktion i Forsmark

Har du tagit examen inom CAD konstruktion, elkraft eller bygg? Drivs du av teamarbete och att arbeta i projekt? Då kanske vi har arbetet för dig! Forsmark söker just nu en person till enheten elkonstruktion med intresse för kvalitet, struktur och som vill rita upp kabelvägar. Låter detta som något för dig så tveka inte att söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Forsmarks räkning en kabelvägskonstruktör. Du kommer att bli en del av enheten elkonstruktion som är uppdelad i fyra olika grupper. Denna tjänst kommer att vara förlagd på detaljkonstruktionsgruppen där det arbetar cirka 40 personer men det är endast två personer som arbetar med kabelvägskonstruktion idag och nu söker de en tredje kollega.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forsmark. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kabelvägskonstruktör kommer du arbeta med att ta fram kabelvägar och kabelförläggning i CAD. Du kommer både vara ute i produktionen för att kartlägga kabelvägar samt rita upp nya vägar. I denna roll har du många kontaktytor och samarbetar tätt med kollegor från detaljkonstruktion och bygg för att ta fram rätt underlag. Arbetet sker i projektform och varierar alltifrån små projekt för att byta ut en komponent till större projekt.

Du kommer till exempel att:
 • Dokumentera och författa kortare texter i databas- såväl som i CAD miljö.
 • Kartlägga kabelvägar.
 • Rita upp knutpunkter i CAD.
Tjänsten passar dig som vill utvecklas i en spännande miljö samt har ett stort intresse för en framtid på Forsmark. För att komma in i rollen som konstruktör erbjuder Forsmark en erfaren mentor, introduktion i deras CAD- system och upplärning kring kabelvägskonstruktion. Du behöver därmed inte ha kunskap om kabelvägskonstruktion sedan tidigare utan vi värderar ditt intresse för CAD sedan kommer du att få all information du behöver hos Forsmark.

Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning byggnad, elkraft alternativ är utbildad CAD konstruktör.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då dokumentation sker på de språken.
 • Har intresse och goda kunskaper i CAD från skola eller tidigare arbete.
Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är inte den som drar sig från att skapa nya kontakter med kollegor. Du kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt för att uppnå resultat. Vi ser även att du är flexibel av dig och kan anpassa dig till nya projekt då projekten kommer att variera.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Östhammar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: sun01@academicwork.se).
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige. Kraftverket ligger cirka 15 mil nordost om Stockholm, vid Upplandskusten i norra Roslagen. Vi är en av de största arbetsgivarna i Östhammars kommun. Forsmark är Sveriges yngsta kärnkraftsanläggning och en del av Vattenfall. Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter.