Junior testare sökes till Marine Jet Power

Junior testare sökes till Marine Jet Power

Vill du få möjlighet att starta din karriär på ett ledande företag inom Waterjet Propulsion? Har du gått en teknisk utbildning och vill få chansen att arbeta med en världsledande produkt med brett teknikinnehåll? Sök tjänsten redan dag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marine Jet Powers räkning en Junior testare med start omgående. Som medarbetare hos Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på deras marknad. Marine Jet Powers kunder bygger fartyg runt hela världen och du kommer att ha internationella kontakter med både kunder och klassällskap då dessa vill vara med på tester innan leverans. Marine Jet Power erbjuder dessutom en dynamisk miljö med spännande produkter. Du kommer att bli en del av ett välfungerande team och jobba i en kreativ miljö.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marine Jet Power. Uppdraget är initialt på 6 månader men det kan finnas chans att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och behovet utökas framåt.

Arbetsuppgifter

Som Junior testare arbetar du med att testa Marine Jet Powers olika system innan leverans. Du kommer att arbeta mycket med kvalitetssäkring och se till att allt fungerar inför sluttest och klassning av styrsystemen. Det kommer dessutom tillkomma en del administrativt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa att produkten du tar fram håller högsta standard
 • Koppla upp system på simulatorer
 • Dokumenthantering kring felaktigheter som sedan skickas till ansvariga ingenjörer
 • Praktiskt arbete i form av märkning och koppling av kablar samt reparationsarbeten av felkopplad elektronik
 • Vara testansvarig och vidareutveckla våra testmetoder med information kring test av system, enheter och funktioner
Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
 • Kan läsa och förstå elscheman
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande då du kommer att kommunicera på båda språken
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av mjukvara och system: AutoCad och PLC-system
 • Har erfarenhet av arbete inom den marina sektorn
 • Är elektriker eller innehar annan liknande bakgrund
Som person är du driven, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba i team med andra då du kommer samarbeta internt och även externt med kunder och leverantörer. Du har ett stort intresse för IT och testning och trivs också med att jobba på ett företag som är kundstyrt med korta beslutsvägar. Du är en ambitiös person som sprider glädje och energi omkring dig!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där de motormässigt täcker hela spannet från 112 kW till 15 MW. Deras kunder efterfrågar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar och lyxyachts till arbetsbåtar. De har tillverkande enheter i Uppsala, Sverige samt i Cheltenham, England och egna försäljningskontor i Singapore, Italien och USA, samt ett globalt agentnätverk för att täcka resterande marknader.