Junior affärsutvecklare till Regal Components

Junior affärsutvecklare till Regal Components

Är du i början av din karriär och vill utforma din egen roll på ett innovativt företag som ligger i framkant inom teknik? Som junior affärsutvecklare till Regal Components i Uppsala får arbeta på ett växande företag tillsammans med skickliga kollegor. Vi söker dig som är driven, har ett stort teknikintresse och vill kombinera det med långsiktiga kundrelationer.

Information om uppdraget

Önskar du att din nästa arbetsgivare är ledande inom sin bransch och att du får vara en del av att driva företaget framåt? Academic Work söker en junior affärsutvecklare till Regal Components. Då företaget befinner sig i en expansionsfas behöver de utöka sin arbetsstyrka med ytterligare en junior affärsutvecklare som vill vara med på tillväxtresan. I rollen kommer du dels ingå i ett mindre team med bra gemenskap dels vara med och utforma rollen på egen hand. Dina framtida kollegor har ett stort teknikintresse och brinner för att skapa nya möjligheter för kunderna.

Som Junior Affärsutvecklare kommer du att rapportera direkt till Sofia, VD. Sofia beskriver att har höga krav på sina medarbetare men att hon alltid ger stort förtroende och ansvar till sina medarbetare. Maximilliam arbetar som affärsutvecklare säger såhär: "Jag arbetar i en mindre arbetsgrupp där vi stöttar varandra och där man alltid kan fråga en kollega. Jag tycker också om att det är mycket frihet under ansvar och att jag alltid utmanas". Vidare beskriver han Sofias ledarskap som okomplicerat vilket han uppskattar sin roll.

Regal Components sitter i ljusa och moderna lokaler i Uppsala, i din roll som affärsutvecklare kommer du mestadels att vara ute på fältet och träffa kunder. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Regal.

Arbetsuppgifter

Som junior affärsutvecklare kommer du arbeta med att identifiera och utveckla nya och befintliga kunder. Fokus kommer att vara att utveckla befintliga kunder men du kommer även att tidigt nysta i nya potentiella affärer. Dina kunder finns i Sverige och i denna roll kommer du vara ute mycket på fältet för att träffa dina kunder. Med hjälp av dina kollegor kommer du arbeta mot att hitta den bästa tänkbara tekniska lösningen för kunden. I rollen som junior affärsutvecklare arbetar du mot långsiktiga mål i en roll som är både lösningsorienterad och teknisk.

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för teknik då rollen är väldigt teknisk till sin karaktär. Du är en kommunikativ och driven person som trivs med att diskutera lösningar med kollegor, kunder och leverantörer. Du bör också tycka om att arbeta mot resultat i en business-orienterad roll.

Vi söker dig som
  • Har en universitet- eller högskoleutbildning inom teknik, till exempel ingenjör inom elektronik, maskin, industriell ekonomi eller motsvarande
  • Har ett stort intresse för ny teknik
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Som person är du driven och har förmågan att tidigt fånga potentiella kunders behov. Vi ser även att du är resultatinriktad och en problemlösare som kan föreslå olika lösningsalternativ.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Uppsala, du kommer dock resa i tjänsten

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Regal:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Regal Compotents AB arbetar för en enklare vardag och tillsammans med våra kunder skapar vi smartare tekniska lösningar. Vi utvecklar och levererar lösningar inom elektriska drivsystem och sensorsystem, och våra produkter sitter i alla typer av maskiner t ex truckar, fordon, marina applikationer, medicintekniskutrustning mm. Målet är att vara en långsiktig samarbetspartner med vår kund där relationen bygger på förtroende, know-how och utveckling.