Montagetekniker till ledande företag inom vattenjetaggregat – Marine Jet Power

Montagetekniker till ledande företag inom vattenjetaggregat – Marine Jet Power

Vill du få möjlighet att fortsätta din karriär på ett ledande företag inom Waterjet Propulsion? Har du tidigare arbetat med verkstadsarbete, och har erfarenheter inom produktutveckling samt underhåll av större mekaniska komponenter? Då är du den vi söker till Marine Jet Power! Ta chansen redan idag att få arbeta med en världsledande produkt med ett brett teknikinnehåll! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marine Jet Powers räkning en Montagetekniker med start omgående. Som medarbetare hos Marine Jet Power får du möjlighet att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på deras marknad och samtidigt få vara en central del i deras tillverkning och montering av vattenjetaggregat. I Sverige har Marine Jet Power idag ca 35 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta. Företaget erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med spännande produkter och i rollen som Montagetekniker kommer du att säkerställa att produkter monteras, testas och dokumenteras till rätt specifikation och kvalitet efter samråd och instruktion. Du får även vara med att säkerställa att produktionen utförs på ett säkert sätt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.
Läs mer om vårt
konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Montagetekniker hos Marina Jet Power kommer du att få arbeta på produktionsavdelning, där du kommer att få montera ihop vattenjetaggregat i deras anläggning som är placerad i Uppsala. Arbetsuppgifterna kommer vara omväxlande och kommer kräva en förmåga till nytänkande. Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för att säkerställa att produkterna levereras med kvalitet och i tid.

I rollen som Montagetekniker kommer du att få:
 • Säkerställa att produkterna monteras till rätt typ av specifikation och kvalitet utefter instruktion och samråd
 • Genomföra tidsrapportering av ditt arbete
 • Fylla i nödvändiga dokument för produktionen och därmed få arbeta med montageprotokoll
 • Utefter instruktion få utföra nödvändiga tester för produktionen
 • Ansvara för enklare kvalitetskontroll
 • Rapportera avvikelser
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, helst inom styckeproduktion, hydraulik och precisionstillverkning.
 • Är flytande i svenska eller engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta inom produktutveckling, montage, service eller underhåll av större mekaniska komponenter.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Hansellisgatan 6, Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marine Jet Power önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen..
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marina Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där de motormässigt täcker hela spnnet från 112 kW till 15 MW. Deras kunder efterfrågar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passgerarbåtar och lyxyatchs till arbetsbåtar. De har tillverkande enheter i Uppsala, Sverige samt i Cheltenham, England och egna försäljningskontor i Singapore, Italien och USA, samt ett globalt agentnätverk för att täcka resterande marknader.