Junior Mjukvarutestare till Q-linea

Junior Mjukvarutestare till Q-linea

För dig med ett brinnande IT-intresse finns nu chansen att få arbeta med testning av mjukvara hos Q-linea med visionen att rädda liv! Instrumentet som Q-linea utvecklar har som mål att effektivisera blodanalysen vid blodförgiftningar, vilket är den vanligaste dödsorsaken på svenska sjukhus. Som Junior Mjukvarutestare kommer du få samarbeta tätt med teamet på plats för att säkerställa att detta viktiga instrument verkligen håller måttet.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Q-lineas räkning en Mjukvarutestare som inte ger upp i första taget. Med målet inställt på att minska antalet dödsfall vid blodförgiftning kommer du att utmana mjukvaran i Q-lineas instrument ASTar för att denna ska bli så pricksäker och snabb som möjligt!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Mjukvarutestare kommer du tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med kontinuerlig mjukvarutestning i projektform. I arbetet får du självständigt jobba kreativt med att provocera både ny och befintlig mjukvara för att hitta brister och förbättringsmöjligheter. Du kommer även vara involverad i framtagandet av testspecifikationer

I den här rollen får du ta dig an en rejäl utmaning att hitta fel och lägga grunden till förbättringar som verkligen gör skillnad för människor på riktigt! Med ihärdighet och skarp noggrannhet kommer du kunna bidra till utvecklingen av ASTar och nå visionen om en mer effektiv vård tillsammans med Q-linea. Då detta är en tjänst där du arbetar mycket i grupp och har ett nära samarbete med dina kollegor så är vi övertygade om att du trivs under sådana förhållanden och har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som

För rollen som Mjukvarutestare kommer dina personliga egenskaper och kompetenser vara avgörande! Vi söker dig som är ihärdig och kreativ när du målmedvetet letar efter förbättringsmöjligheter. Det krävs att du har ett stort intresse av testning och det är mycket meriterande om du även har arbetat med någon form av mjukvarutestning tidigare. För att vara aktuell för tjänsten behöver du tala och skriva obehindrat på svenska samt engelska.

Det är meriterande om du har:
  • Relevant utbildning inom IT
  • Kunskaper i C#
  • Erfarenhet av mjukvarutestning
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala Science Park
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Q-linea är ett företag med ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar föredragna lösningar för vårdgivare, så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.