Junior Mekanikkonstruktör sökes till Marine Jet Power!

Junior Mekanikkonstruktör sökes till Marine Jet Power!

Vill du få möjlighet att starta din karriär på ett ledande företag inom Waterjet Propulsion? Är du nyutexaminerad inom maskinteknik och är redo att axla en spännande roll som mekanikkonstruktör? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marine Jet Powers räkning en Junior Mekanikkonstruktör med start omgående. Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 112 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren.

Marine Jet Power AB befinner sig i stark tillväxt och har flera intressanta projekt på gång framöver. För att fortsätta växa och behålla sin världsledande position på marknaden söker vi nu en driven mekanikkonstruktör som får en viktig roll i företagets tillväxtresa framåt! Som medarbetare på Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på marknaden. Marine Jet Power har idag 55 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marine Jet Powers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marine Jet Power. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior mekanikkonstruktör kommer du arbeta med både nyutveckling och förbättring av befintliga produkter. Utvecklingen sker både kundspecifikt efter särskilda önskemål och krav från kund, men också mer standardiserat när det gäller förbättringar av det befintliga sortimentet. Konstruktionsarbetet sker i CAD och behandlar vattenaggregat, dess olika system och material så som till exempel aluminium och stål. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingskedjan vilket ger dig en god inblick i företaget, deras produkter och verksamhet.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla nya produkter genom konstruktionsarbete i CAD
 • Förbättra och utveckla befintliga produktsortimentet
 • Hitta kundspecifika lösningar
Tjänsten passar dig som är junior, vill jobba inom konstruktion och vill få möjligheten att utvecklas inom ett mycket spännande, kreativt, internationellt och växande företag!

Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör inom Maskinteknik/Naval Architecture eller annan likvärdig inriktning
 • Har goda kunskaper inom CAD
 • Talar och skriver både svenska och engelska flytande
Det är meriterande om du...
 • Har viss förkunskap av arbete med svetsande konstruktioner, hydraulik eller vattenjetaggregat samt behärskar konstruktörsverktyg.
 • Har arbetslivserfarenhet av arbete inom den marina sektorn
 • Har yrkeserfarenhet av konstruktionsarbete
 • Har kommit i kontakt med PDM-system, förslagsvis Solid Works, Inventor eller EPDM
Vi söker dig som är driven, engagerad och självgående. Du är en lösningsorienterad person med en god beslutsamhetsförmåga som i ditt arbete stimuleras av att både självständigt och i grupp kreativt arbeta med utveckling och problemlösning. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och jobbar bra i team då du kommer att samarbeta internt och även externt med våra kunder och leverantörer.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Uppsala
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 112 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren.