Junior Elkonstruktör till GP Engineering

Junior Elkonstruktör till GP Engineering

Vill du starta din karriär som elkonstruktör på ett familjärt bolag i Tierp där goda pendlingsmöjligheter finns? Har du ett stort intresse för teknik och drivs av att driva egna projekt framåt och ta egna intiativ? Då är denna tjänst helt rätt för dig! Här får du möjlighet att kliva in på ett företag som ser dig och som månar om din utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker en elkonstruktör till GP Engineering. GP Engineering erbjuder konsulttjänster inom konstruktion och automation för att kunna följa kunden hela vägen till en färdig anläggning. I den här rollen kommer du att jobba självständigt med stöttning av två kollegor. GP Engineering har sin lokal i centrala Tierp och med goda tågförbindelser tar du dig enkelt hit. Möjlighet finns att styra din arbetsplats och du är inte bunden att sitta på företaget alla dagar i veckan utan kan enkelt arbeta på distans.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GP Engineering. Uppdraget är långsiktigt och möjligheter att bli överrekryterad till företaget finns, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör på GP Engineering kommer du att arbeta i företrädelsevis industrirelaterade projekt. Du kommer att delta i ett projekts olika faser; förstudie, förprojekt och i utförandefas. Din roll i de olika faserna kan variera mellan olika projekt och kan formas utifrån dina utvecklingsmål och initiativ.

Exempel på arbetsuppgifter: projektledning, inventering, förfrågningshandlingar, konstruktion, dokumentation, specifikation av utrustning, montagesupport och utcheckning.

GP Engineering arbetar med på marknaden vanligt förekommande mjukvaror, exempelvis AutoCad.

Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse som vill komma in på ett familjärt bolag där utvecklingsmöjligheter finns. Du vill lära dig mer om elkonstruktion och motiveras av att driva dina egna projekt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och som är intresserad av att jobba mot industrirelaterad konstruktion.

För att passa in i rollen som elkonstruktör hos GP Engineering så ser vi att du har ett starkt engagemang för att driva egna projekt framåt och tar egna initiativ. Du är ansvarstagande över de projekt du tar dig an. Din samarbetsförmåga är av stor vikt då du kommer att arbeta nära både kollegor och kunder. Utöver detta så har du ett starkt tekniskt intresse.

Vi ser att du har
  • En teknisk utbildning förslagsvis från YTH eller universitet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då det förekommer regelbunden kontakt med kunder och dokumentation på båda språken
Det är meriterande om du...
  • Tidigare jobbat i AutoCad
  • Har kunskaper i PLC, DCS och SCADA
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Tierp
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GP Engineering är ett företag med fokusområden automation, projektledning och elkonstruktion. De har lång och bred erfarenhet av programutveckling från flera olika miljöer och programspråk så som processindustri och R&D. De utför ritningsuppdrag i ritverktyg så som Cadett Elsa, ELmaster, E-plan och Audo Cad.