Junior Controller till UMC i Uppsala!

Junior Controller till UMC i Uppsala!

Är du en strukturerad och detaljfokuserad person som vill arbeta med controlling? Vi söker nu dig som har en god analytisk förmåga där du får arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter. Academic Work söker för UMC:s räkning en Junior Controller på heltid centralt i Uppsala.

Information om uppdraget

Academic Work söker för UMC:s räkning en Junior Controller till deras kontor i Uppsala. Du kommer arbeta med personal från olika team som har nära samarbete med varandra men vara placerad på den avdelning som heter Customer Engagement. Här finns möjligheten för dig som vill få värdefull erfarenhet inom ekonomi och controllerområdet, där du får ett stort ansvar och utvecklingsmöjligheter att lära dig.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UMC. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå 1 år.

Arbetsuppgifter

Som Junior Controller kommer du främst arbeta med analyser och uppföljningar rörande teamets kostnader och försäljning. Arbetet sker främst i interna CRM-och affärssystem. Du kommer också att hantera och sammanställa en stor mängd information. Din roll innefattar även att stötta licenskoordinatorerna med administrativt arbete rörande kundernas licenser. Utöver det kommer du till exempel arbeta med att:
 • Analysera och rapportera resultat
 • Vara delaktig i prognos- och budgetarbete
 • Kontrollera och hantera statistik och data i Excel
Eftersom rollen innebär en del informationshantering kommer du att använda Excel för att på ett enkelt sätt sortera informationen. Du bör också kunna analysera och följa upp eventuella avvikelser så att dessa kan uppdateras.

Vi söker dig som
 • Utbildning inom ekonomi på eftergymnasial nivå
 • Kommunicerar obehindrat på engelska
 • Har goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du
 • Erfarenhet av affärssystem som exempelvis Visma Business
 • Erfarenhet av att presentera och visualisera statistik
 • Erfarenhet av ekonomisk uppföljning
För att trivas i rollen krävs att du är mycket noggrann och detaljfokuserad som person. Du behöver också vara strukturerad då du kommer hantera mycket information från olika källor. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt engagemang i rollen. Vi kommer att lägga stort vikt vid de personliga egenskaperna vid denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 37 h/vecka
 • Placering: Centralt i Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMC önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Monitoring Centre (UMC) är en stiftelse vars syfte är att främja en säker användning av läkemedel. De är baserade i Uppsala och arbetar på uppdrag av World Health Organization (WHO) med att samla in och analysera patientdata från hela världen med mål att identifiera och förklara problem som är relaterade till läkemedel och dess användning. UMC är världsledande inom säker användning av läkemedel. Deras produkter och tjänster används både av myndigheter och företag inom Life Science i över 120 länder.