Junior BI-utvecklare till ett snabbt växande Etraveli Group

Junior BI-utvecklare till ett snabbt växande Etraveli Group

Välkommen till en organisation som fokuserar på att ge alla en chans att upptäcka världen. Som anställd på Etraveli Group ges du möjlighet att ta klivet in i ett modernt företag under ständig utveckling. Nu är det dags för Uppsalakontoret att rekrytera en ny BI-utvecklare till deras BI-team. Är du redo för avgång?

Information om uppdraget

Etraveli Group samarbetar med några av världens största teknik- och reseföretag. Nu får du möjlighet att bli en del av en organisation med höga visioner. Du kommer ingå i ett BI-team som är uppdelat på kontoren i Uppsala och Stockholm. Denna roll kommer tillhöra säljavdelningen där du kommer samarbeta med erfarna kollegor, samt med processer och tekniska system som ständigt förändras och anpassas i takt med verksamhetens utveckling.

Att arbeta på Etraveli Group innebär att arbeta på ett företag med stora planer och visioner. Du kommer ha erfarna kollegor som du löser komplexa problem med, i en snabb och föränderlig verksamhet. Du kommer också ha nära kontakt och samarbete med andra grupper och avdelningar som agerar intressenter i ditt arbete med att utveckla applikationer.

Detta är en möjlighet för dig som är passionerad av företagande och siffror!

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ansluta dig till BI-teamet som arbetar med att skapa och bibehålla ETL-processer och relevanta BI applikationer. Det senare skapas för tillfället i QlikSense, QlikView, Looker och Python. Även strategiska analyser som kräver datainsamling eller avancerade datatransformationer faller under BI-teamets arbetsuppgifter.

Datan du kommer att använda är vanligtvis strukturerad i databaser som upprätthålls av IT-avdelningen och vi använder flertalet olika databastekniker. Även mindre strukturerade data kommer förekomma.

Vi söker dig som

I denna roll letar vi efter Dig, och inte enbart din kunskap. Av denna anledning rekryterar vi på din förmåga att göra ett bra framtida jobb. Förutom din personlighet har vi däremot några krav vi vill att du ska uppfylla för att passa i denna roll:
  • Du har en djup förståelse för att förstå verksamheters behov, samt har förmågan att samla in, hantera och analysera relevant data.
  • En universitetsexamen inom relevant område (ekonomi, statistik, ingenjör eller liknande)
  • Viss erfarenhet av datavisualisering, antingen från skolan eller från arbetslivet
  • En stark kommunikationsförmåga inklusive utmärkta kunskaper i engelska i både tal och skrift
Om du är bekant med QlikSense / QlikView, Looker eller liknande är det meriterande. Om inte - kommer dina kollegor att lära dig det.

Personlighetsmässigt är du resultatdriven, ihärdig, ambitiös och tar gärna initiativ.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Placering: Uppsala
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har samarbetat med några av världens främsta teknik - och resebolag, bland annat Google Flights, Skyscanner, Kayak & Booking.com. Vi är aktiva i 75 länder världen över genom våra varumärken Flight Network, GoToGate & Mytrip, prisjämförelsehemsidan Flygresor.se och vårat B2B varumärke TripStack. Framgångsrika inom e-handel, i kant av teknisk utveckling och med stor erfarenhet av resebranschen - vi kan erbjuda dig det bästa av tre världar.