Jobba som underhållsingenjör hos lönsamma Recipharm i Uppsala

Jobba som underhållsingenjör hos lönsamma Recipharm i Uppsala

Nu finns möjlighet att arbeta på ett läkemedelsföretag som sätter innovation och utveckling i främsta rummet. Som underhållsingenjör på Recipharm får du inte bara planera och samordna underhållet utan även vara med och påverka dess utformning. För att klara av detta krävs att du har några års erfarenhet av liknande arbete och besitter ett driv som får saker att hända.

Information om uppdraget

Recipharm behöver utöka med nya krafter och söker därför en underhållsingenjör. På Recipharm får du arbeta på ett stabilt företag med god lönsamhet och korta beslutsvägar. Här ges utrymme för just dina idéer på en prestigelös arbetsplats där inga frågor är dumma.
Med nya IT-stödsystem för att digitalisera verksamheten blickar Recipharm framåt!

I rollen som underhållsingenjör kommer du att tillhöra underhållsavdelningen som idag består av 15 personer. Där blir du en del av en härlig mix av personligheter med bred senioritet - där chansen att lära därmed finns. I ett öppet kontorslandskap värdesätts goda interna samarbeten på ett företag som värnar om sina anställda. Därför har Recipharm trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Vår kund värnar även om din fysiska hälsa och har därför förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym med ledarledda pass under lunchtid. För att du som arbetstagare på bästa sätt ska få ihop arbete och privatliv har du även möjlighet till flextid.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Recipharm.

Arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör kommer du att ansvara för planering och samordning samt utförande av underhåll på Recipharms reningsanläggning i Uppsala.

Du kommer till exempel att:
 • Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar
 • Vägleda operatörer och tekniker med avseende på teknisk utrustning
Vidare kommer du att delta vid riskanalyser gällande driftsäkerhet och jobba med felsökning.
Du kommer att ha kontakt med leverantörer inför underhåll och medverka vid upphandlingar av tekniska tjänster, reservdelar och utrustningar.

Då Recipharm har en implementerad Lean-filosofi är detta något som stäms av löpande med bland annat forum där ni tillsammans arbetar med förbättringar för att effektivisera processen.

För den intresserade finns även efter en tid möjlighet till beredningsansvarberedskapsansvar med jourtjänstgöring.

Vi söker dig som
 • Har högskoleutbildning med relevant inriktning (exempelvis maskin), alternativt tekniskt gymnasium med flera års erfarenhet
 • Har några års erfarenhet av liknande roller
 • Pratar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
 • Har B-körkort
 • Är förtrogen med dokumenthantering för att jobba med rutiner
Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhåll av processutrustning inom läkemedel/kemi/livsmedel, men detta är enbart ett plus. Har du dokumenterad elutbildning eller alternativ utbildning är även det en bonus. Har du god datavana och erfarenhet av SAP kommer du att ha ett försprång då underhållsavdelningen arbetar uteslutande i detta system. Kanske har du även arbetat med GMP tidigare.

Som person är du noggrann och följer de kvalitetsstandarder som behövs för arbetet. Du bryter ned problem och identifierar resurser för att lösa dina uppgifter. Du arbetar hårt och lägger ned tid, energi och engagemang på ditt arbete. Vidare utstrålar du trygghet, stabilitet och besitter god självinsikt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Recipharms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.