Jobba som projektör på Sveriges största konsultfirma!

Jobba som projektör på Sveriges största konsultfirma!

Projektör och sugen på ett nästa steg?
Sweco Structure ska starta upp en grupp i Uppsala och du kan få åka med på resan. Kanske känner du att din utvecklingskurva inte är så brant som du önskar Sweco ser fram emot att ge dig förutsättningar för det. Ta nästa kliv med mycket ansvar och chansen att påverka!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu byggnadsingenjörer till deras avdelning Sweco Structure i Uppsala. Denna avdelning ska precis startas upp i staden så de går en spännande tid till mötes.

På kontoret i Uppsala sitter cirka 120 personer med bred kunskap. I gruppen Structure kommer du jobba med industriprojekt åt några av landets främsta organisationer som hjälper till att utveckla vårat samhälle. För dig som gillar att jobba i stora projekt och besitter ett industriintresse kan detta vara din chans.

Tanken är att du ska vara med och bygga upp en grupp om cirka åtta personer det närmsta året. För att du ska lyckas med det behöver du vara självständig och kunna kliva in i rollen med viss erfarenhet i bagaget.

Din gruppchef kommer till en början vara stationerad i Stockholm men med tiden kommer fler och fler kollegor utgå från Uppsala. Gruppen idag är ett tight team som värnar om varandra och respektive medarbetares intressen. Här är ingenting omöjligt!

Academic Work är ansvariga för rekryteringsprocessen, men du kommer att bli direkt anställd hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som projektör på Sweco får du möjlighet att jobba självständigt med stora projekt inom industribranschen. Här får du chans att vara involverad i samtliga delar av projekten hos ett ledande företag i landet vad gäller tung industri.

Du kommer bland annat att projektera och konstruera i betong och stål. Rollen innebär nära till kunder, eller partners som Sweco väljer att kalla det. Du kommer planera ditt arbete och skapa de förutsättningar som krävs för att vidareutveckla både Sweco och dig själv.

Vi söker dig som
  • Är civilingenjör, byggnadsingenjör eller motsvarande
  • Har erfarenhet av projektering och konstruktion under några år
  • Har jobbat i något projekteringsverktyg och har därför lätt att sätta sig in i nya sådana
Du besitter ett gediget teknikintresse och ett naturligt driv som gör att du hela tiden vill utvecklas. Du har en positiv inställning som gör att du tar egna initiativ och ansvar för din uppgift. Du är även relationsskapande på det sättet att du knyter nya kontakter och skapar fina samarbeten med andra. Slutligen ser vi att du är flexibel på det sättet att du snabbt accepterar nya arbetsuppgifter och hittar lösningar även då förutsättningar förändras.

Övrig information
  • Start: Våren 2019
  • Omfattning: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som alltid vill ligga steget före. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.