Jobba som projektör på Sveriges största konsultfirma!

Jobba som projektör på Sveriges största konsultfirma!

Följ med Sweco på deras spännande resa att utforma framtidens samhällen och städer i en roll som projektör! Hos Sweco erbjuds du utmaningar och kompetensutveckling för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. Vill du få möjligheten att ta ansvar för häftiga projekt där du är delaktig i hela processer? Sök denna tjänst inom VA i en organisation i framkant.

Information om uppdraget

Academic Work söker en VA-projektör till Sweco i Uppsala till deras Environmentavdelning. Gruppen inom vatten och avlopp, som du blir en del av, består idag av 13 medarbetare där samarbete och teamwork främjas.
Till Sweco kan du komma med höga förväntningar då företaget hela tiden arbetar med att ge dig den kompetens som krävs för den specifika situationen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd alternativt överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektör på Sweco får du möjlighet att jobba med spännande och häftiga projekt, stora som små. På ett företag som är långt fram vad gäller hållbarhetstänk får du chans att vara involverad i samtliga delar av projekten, från start till mål.
Du kommer få jobba med erfarna kollegor med projekt inom vatten och avlopp.

Vi söker dig som
  • Har en relevant universitet- högskole- eller YH-utbildning. Förslagsvis är du ingenjör, civilingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot projektering
  • Har erfarenhet av CAD
  • Har någon form av samordningsvana, gärna inom ledningssamordning
Utöver detta söker vi dig som har jobbat praktiskt med projektering på ett eller annat sätt. Kanske har du haft en längre praktikperiod eller fått praktisera dina teoretiska kunskaper från studierna på annat håll.

Det är meriterande om du har läst kurser inom väg och/eller mark i skolan, men detta är inget krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet av avvattning. Meriterande är också om du har erfarenhet av Civil 3D.

Som person är du noggrann och har god samarbetsförmåga. Du besitter ett gediget teknikintresse och ett naturligt driv som gör att du hela tiden vill utvecklas. Du är även en positiv person som uppskattar att samarbeta med dina kollegor för bästa möjliga resultat.
Du är också prestigelös, vilket gör att du gärna testar på nya arbetsuppgifter, höga som låga.

Övrig information
  • Start: Omgående start, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid 6 månader, med chans till förlängning
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som alltid vill ligga steget före. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.