Javautvecklare med erfarenhet till Metric Gaming!

Javautvecklare med erfarenhet till Metric Gaming!

Missa inte chansen att bli en del av ett dynamiskt företag där du får se dina idéer förverkligas och gå live i en snabb bransch! I ett växande, familjärt team i Uppsala får du arbeta med erfarna kollegor med fokus på att utveckla bettingsystem.

Information om uppdraget

Academic Work söker Javautvecklare till Metric Gaming i Uppsala.

Tillsammans med erfarna kollegor kommer du bygga och stötta tekniken hos globala spelbolag. I teamet kommer du få möjlighet att lära och utvecklas då framtiden ser ljus ut för vår kund.

Metric Gaming är en internationellt växande organisation. Du och ditt team kommer dagligen stöta på spännande utmaningar, vilket kräver förståelse för företagets behov av att leverera lösningar av hög kvalitet och kapacitet. I rollen som javautvecklare är det viktigt att kunna se behoven hos olika projekt och jobba effektivt mot deadlines.

Teamet i Uppsala utvecklar server-och backofficeprogram för sportspel online som är baserade på en J2EE-plattform. Programvaran kan hantera mer än 2000 bets och 1000 settlements per sekund på ett stort antal marknader. Teamet hanterar genomförandande, tester och nya funktioner - och tekniken är i konstant utveckling. Den teknik som används i dagsläget är baserad på Wildfly, JSF, MySQL och Redhat.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Metric Gaming.

Arbetsuppgifter

Som javautvecklare kommer du att arbeta i ett mjukvaruteam där din uppgift är att leverera högkvalitativa produkter och tjänster inom mjukvara som motsvarar Metrics affärsmål.

Du kommer till exempel att:
 • Implementera nya funktioner
 • Förbättra processer, metoder, standards och verktyg för att effektivisera arbetet och produkterna
 • Använda din slutledningsförmåga för att lösa eskalerade produktionsärenden från support- och drift-personal
 • Tillsammans med teamet utforma lösningar för större funktioner
Utvecklingsteamet du blir en del av karakteriseras av högt tempo där ni tillsammans hjälps åt att nå bästa möjliga resultat.

Vi söker dig som
 • Har troligen en avslutad eftergymnasial utbildning på lägst kandidatnivå inom IT eller motsvarande
 • Är bekväm med att arbeta i SQL-databaser
 • Förstår och kan göra rätt avvägningar mellan skalbarhet, robusthet och prestanda
 • Har minst ett års erfarenhet inom modern Javaserver-utveckling
Dessutom ses det som meriterande om du har erfarenhet av Agile/Scrum.
Vi ser att du har goda engelskakunskaper både inom tal och skrift. Du samarbetar väl med andra och trivs i en roll där teamwork är en del av vardagen, samtidigt som du brinner för problemlösning och att alltid hitta vägen till bästa möjliga lösning. Dessutom är du bekväm med snabba puckar och tar dig gärna an omedelbar problemlösning som kan dyka upp löpande och löser dessa med hög kvalitet. Vidare ser vi att du alltid tar eget ansvar för dina åtaganden samt på ett initiativrikt sätt driver dem framåt.

Övrig information

Formell arbetsgivare kommer att vara Betpump Solutions AB, ett dotterbolag till Metric Gaming.
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metric Gamings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Metric Gaming är ett internationellt företag med kontor i London och Las Vegas. Man har nu valt Uppsala för att bygga upp ett team för utveckling av kärnprogramvara. Bolaget grundades av World Poker Tour-vinnaren Martin de Knijff och leds av tidigare chefer från några av de mest väletablerade företagen i branschen. Metric är ett business-to-business-företag som är stolt över att tänka business-to-consumer. Metric har utvecklats till en av de mest spännande och dynamiska oberoende leverantörerna inom sports betting. Företaget syftar till att bli den ledande leverantören, känd för högkvalitativa, skräddarsydda och uppfinningsrika produkter.