Inköpsassistent till Marine Jet Power

Inköpsassistent till Marine Jet Power

För dig med en strukturerad ådra och ett siffersinne finns nu chansen att arbeta i en roll där du får en god inblick i hur flöden fungerar. När du kommer i kontakt med inköpsavdelningen hos det spännande företaget får du träffa ett öppet och drivet gäng vars teamkänsla verkligen smittar av sig. Hos Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unik på sin marknad. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Marine Jet Power (MJP) som utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg samarbetar med Academic Work för att hitta en inköpsassistent till deras inköpsteam där de idag är 7 personer. I rollen kommer du stötta inköparna med diverse administrativa uppgifter. I Uppsala är MJP ett 60-tal personer och totalt är de 75 personer globalt. Du kommer välkomnas in i en trygg grupp där klimatet beskriv som peppande och hjälpsamt.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MJP. Uppdraget kommer att vara på heltid och är i dagsläget ett vikariat som kommer pågå ca sex månader framåt. Det kan finnas möjlighet till förlängning av uppdraget, förutsatt att utrymme för det finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med korta och snabba beslutsvägar där initiativ värdesätts
 • En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
 • En roll hos ett bolag i spännande tillväxtfas där du får arbeta med en rolig produkt som säljs över hela världen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot orderbekräftelser och sköta kommunikation med leverantörer
 • Hantera returer mot leverantörer enligt returrutin
 • Sköta allmän administration kopplat till inköp
 • Kontrollera fakturor
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från en administrativ roll sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
 • Har ett tekniskt intresse
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du har:
 • Arbetat i en liknande roll tidigare
 • Erfarenhet av något orderhanteringssystem som tex ERP-Monitor eller liknande
Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du bra på att knyta sociala kontakter då du kommer ha kontakt med både leverantörer och intern personal.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Hansellisgatan 6, Uppsala
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Jet Power är ett Uppsala-baserat företag som startade i Österbybruk för 30 år sedan. Idag har vi kontor i USA, Storbritannien, och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg i storlek mellan 7 och 100 meter och effektspannet 300 kW till 15MW. Tillämpningarna sträcker sig från patrullbåtar, arbetsbåtar, passagerarfartyg till lyxjakter. På Marine Jet Power är vi stolta över att vara världsledande inom vattenjetaggregat och styrsystem.