Ingenjör till mekaniskt underhåll på Forsmark

Ingenjör till mekaniskt underhåll på Forsmark

Är du en teknikintresserad lagspelare som vill arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med engagerande kollegor? Då kan vi ha ett uppdrag för dig! Till Forsmark söker vi nu en junior ingenjör med intresse för tillståndsbaserat underhåll, roterande maskiner och mätteknik, passa på att starta upp karriären tillsammans med en av Europas största energikoncerner!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu ingenjör till mekaniskt underhåll på Forsmark.

Mekaniskt underhåll Turbin består idag av 12 medarbetare som ansvarar för allt mekaniskt underhåll på Forsmarks turbinsystem. Den aktuella tjänsten är tänkt att verka inom området tillståndsbaserat underhåll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forsmark. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Forsmark, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör till mekaniskt underhåll Turbin kommer du främst att arbeta nära de operativa underhållsgrupperna. Dessa tre grupper som arbetar med operativt underhåll utför mätningar av utrustningen och ditt arbete innebär att stötta med felsökning, analys och åtgärdsplaner utifrån dessa mätningar. Du arbetar främst med roterande maskiner, pumpar, fläktar, kompressorer och elmotorer.

Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse och vill arbeta i en roll där du är med och påverkar hela Forsmarks produktion.

Vi söker dig som
  • Är högskoleingenjör med inriktning maskinteknik, instrument, el eller elkraft alternativt motsvarande
  • Är intresserad av mätteknik, roterande maskiner, pumpar och fläktar
  • Behärskar svenska och engelska då det krävs i kommunikationen med kollegor.
Som person är du analytiskt lagd och har lätt att för att förstå samband. Du fungerar bra i grupp och delar intresset för mätteknik och tekniska hjälpmedel med de andra på avdelningen. Vi ser också att du besitter god social förmåga och att du trivs med samarbete, även över avdelningsgränser.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.
  • Start: Augusti eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Forsmark
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige. Kraftverket ligger cirka 15 mil nordost om Stockholm, vid Upplandskusten i norra Roslagen. Vi är en av de största arbetsgivarna i Östhammars kommun. Forsmark är Sveriges yngsta kärnkraftsanläggningar och en del av Vattenfall. Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter.