Ingenjör inom VA till Sveriges största konsultfirma – Sweco!

Ingenjör inom VA till Sveriges största konsultfirma – Sweco!

Nu finns chansen att vara med och utforma framtidens samhällen och städer!
Hos Sweco erbjuds du utmaningar och kompetensutveckling för att Du ska bli den bästa versionen av dig själv. Ta ansvar för häftiga projekt där du blir delaktig i hela processer i en organisation i framkant.

Information om uppdraget

Academic Work söker en VA-ingenjör med fokus på projektering till Swecos Environments avdelning i Uppsala. Gruppen inom vatten och avlopp, vilken du blir en del av, består idag av 14 medarbetare där samarbete värderas högt. Vidare kännetecknas gruppen av ett öppet klimat med stort engagemang från chef och medarbetare, där chefen prioriterar möjlighet till utveckling, trivsel och välmående hos medarbetarna.

Du får jobba på ett företag med bred kundbas inom olika branscher. Din roll innebär en stor valfrihet och möjlighet att få styra sitt arbete och inriktning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör hos Sweco får du möjlighet att jobba tillsammans med kollegor med hög kompetens inom ditt område som gärna delar med sig av sina kunskaper. Företaget ligger i teknisk framkant och har fokus på hållbara lösningar.

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning med inriktning mot projektering och VA, antingen från universitet eller yrkeshögskola
  • Har några års erfarenhet av VA-projektering och/eller arbete som VA-ingenjör för att du relativt snabbt ska kunna leverera och arbeta självständigt
Skulle du ha erfarenhet av att vara teknikansvarig eller uppdragsledare är detta ett stort plus. Det är meriterande om du har kompetens inom avvattning eller erfarenhet av trafikverksuppdrag eller har arbetat med ledningssamordning.

Som person besitter du ett gediget teknikintresse. Du har ett naturlig driv som gör att du aldrig mättas av utveckling. Du är en ambitiös person som uppskattar att samarbeta med dina kollegor för bästa möjliga resultat. Du är också prestigelös i det avseendet att du gärna testar nya arbetsuppgifter, höga som låga. Du är också givetvis noggrann och ansvarstagande som person.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, men med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Placering: Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som alltid vill ligga steget före. Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.