Galderma Nordic söker löneadministratör med ekonomiskt ansvar!

Galderma Nordic söker löneadministratör med ekonomiskt ansvar!

Som löneadministratör på Galderma Nordic erbjuds du en bred roll med fokus på ekonomi och lön. Om du tidigare arbetat på ett mindre bolag med liknande arbetsuppgifter och är nyfiken på, och redo för att ta nästa steg in i en större organisation kan denna roll passa dig perfekt. Ta chansen att söka denna långsiktiga roll hos ett globalt företag som erbjuder innovativa lösningar för människors dermatologiska behov. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu efter en löneadministratör till Galderma Nordics logistik- och ekonomiavdelning. Här kommer du att ingå i ett sammansvetsat team om 7 personer där alla uppfyller olika funktioner och arbetar med varierande uppgifter. I den här rollen kommer du att arbeta med stora delar av löneprocessen och ekonomiuppgifter såsom avstämningar av konton. Här kommer du att äga ditt ansvarsområde och driva processen framåt på egen hand. Vi söker dig som har en ekonomibakgrund samt har en förståelse för alla delar i löneprocessen.

Du erbjuds

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Galderma Nordic. Uppdraget kommer att pågå tillsvidare och det finns goda möjligheter till överrekrytering om båda parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att få agera spindeln i nätet på avdelningen. Du kommer att få samverka med många aktörer internt i organisationen och även med externa leverantörer. Vidare får du även alla möjligheter till att själv förbättra och utveckla de processer du arbetar med.

Som löneadministratör kommer du bland annat att;
 • hantera viss kontering, exempelvis i samband med inköp
 • vara närmast ansvarig mot löneleverantören
 • arbeta med HR-relaterat arbete såsom att hantera reseräkningar.
Vi söker dig som
 • eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • arbetslivserfarenhet inom ekonomi och löneprocessen
 • alar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du

* arbetat i en liknande roll tidigare med samma slags arbetsuppgifter.

Som person är du;
 • noggrann
 • ansvarstagande
 • självgående.
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Seminariegatan 21, Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galderma Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Galderma Nordic är en del av ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar för människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som de vänder sig till vårdpersonal världen över. Galderma har 33 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 4 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala.