Går du igång på kablar och detaljer? Bli AQs nya Elmontör!

Går du igång på kablar och detaljer? Bli AQs nya Elmontör!

Här finns möjligheten att bidra till förbättring inom läkemedelsindustrin!
Har du läst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller jobbat några år med elteknik och söker dig till en arbetsplats med härlig stämning och möjlighet till flextid?
Hos AQ i Uppsala får du chansen att följa deras produkt från ax till limpa och känna delaktighet genom hela processen. I en miljö med ordning och reda och mycket skratt får du vara med på AQ:s resa mot nya höjder.

Information om uppdraget

Academic Work söker för AQ M-Tech AB:s räkning två stycken Elskåpsmontörer med start omgående för att utöka teamet i Uppsala med ytterligare personer. Detta är ett långsiktigt uppdrag då efterfrågan på deras produkter ökar och företaget expanderar.

I en arbetsmiljö som bidrar till utveckling och härlig stämning hoppas vi att du ska kunna trivas. Ordning och reda är a och o hos AQ och här hjälps man åt och värnar om varandra. För dig som är driven och hungrig på att lära finns nu denna ansvarsfulla roll där du får vara med och äga produkten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AQ:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AQ. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Elmontör kommer din huvudsakliga uppgift vara att bygga, montera och koppla elektriska kablar i apparatskåp som främst används inom läkemedelsindustrin. Apparatskåpen är en produkt där efterfrågan på har ökat starkt den senaste tiden.

Dina arbetsuppgifter varierar till viss del, men i huvudsak kommer du att:
 • Montera apparatskåp med hjälp av handverktyg
 • Koppla kablar enligt ritning
 • Skriva 0-nummerlistor för kabeldragning
Tjänsten erbjuder flexibel arbetstid mellan klockan 06.30-08.30 på morgonen och klockan 15.30-17.30 på eftermiddagen, med en arbetsdag som omfattar 8 timmar. Du kommer att arbeta i ett svetsat team med bra sammanhållning och de som arbetar där trivs väldigt bra.

I denna roll kommer du även ha kundkontakt då flera kunder vill följa deras unika produkters tillverkning och kommer därför till AQ för att titta på arbetet.

Inledningsvis kommer du att få gå bredvid Projektansvarige som kommer att coacha dig gällande arbetsuppgifter, kunder, arbetsmiljö, säkerhetsrisker, etc.

Vi söker dig som
 • Har läst en gymnasieutbildning alternativt en YH-utbildning med inriktning el, och/eller har relevant arbetslivserfarenhet
 • Kan handskas med vanliga verktyg som t ex hammare, borrmaskin mm.
 • Har b-körkort, då man ibland behöver använda tjänstebil
 • Har erfarenhet av att läsa el-scheman och ritningar
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att skriva 0-nummerlistor och tidigare kanske även har arbetat med apparatskåpsmontage, men detta är inget krav.

Som person är du stresstålig, noggrann och du lägger stort fokus på kvalitet. Du kommer att ha en del kundkontakt och det är därför viktigt att du utan problem kan föra dig i sociala sammanhang och ge ett gott intryck som även speglar företaget på ett bra sätt. Du är ödmjuk och bidrar till att bibehålla en redan god atmosfär. Utöver detta är du en teamplayer som alltid ser till gruppens bästa. Gärna att du utövat någon idrott tidigare då du troligtvis har bra koll på hur det är att arbeta i ett team.

AQ M-Tech Aktiebolag arbetar under ledorden We are reliable vilket innebär att man håller vad man lovar och att man är förtroendeingivande.

Övrig information
 • Start: Januari 2018
 • Omfattning: Heltid med flex. Idag är det ett skift, men kan komma att bli två skift i framtiden
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AQ M-Tech AB är ett företag som arbetar med produktion av bland annat elskåp, kablage, formgjutning samt plåtbearbetning och de har sedan starten 1986 specialiserat sig på kundanpassade tekniklösningar. Deras affärsidé går ut på att utveckla, tillverka och montera komponenter och system till krävande industrikunder, samt att med deras åtagande för Total Kvalitet göra sina kunder till långsiktiga samarbetspartners. Nyligen har AQ k förvärvat Anton Johanssons Rostfria Verkstads AB för att kunna erbjuda sina kunder kompletta enheter med både elektronik och mekanik. De är stolta över att arbeta med att varje dag förbättra världen och hjälpa människor genom att bygga produkter som bidrar till en bättre sjukvård.
På AQ får du arbeta i en lättsam och trevlig miljö tillsammans med kollegor som har bra sammanhållning.