Frontend-utvecklare till Comparico i Uppsala!

Frontend-utvecklare till Comparico i Uppsala!

Vill du jobba på ett företag som fokuserar på just din kompetensutveckling? Där du ges rätt verktyg för att utföra ditt arbete, men du själv bestämmer vägen dit?
På Comparico är den enda som kan stoppa din utveckling dig själv!
I denna roll är det kunskaperna som är det viktigaste och vi lägger stort fokus på vad du kan visa upp i din portfolio sedan tidigare.
Testa nya designer och väx med ett tillika växande företag där inga tankar är dumma.

Information om uppdraget

Comparico fortsätter att växa och söker nu sin tolfte medarbetare till deras kontor i centrala Uppsala. Här får du möjlighet att vara med och utveckla nya jämförelsetjänster i kombination med att förbättra befintliga. Detta tillsammans med kollegor som brinner för att göra användarvänliga sajter. Därmed blir gemenskapen A och O för att arbetet ska drivas framåt, något som också prioriteras högt hos Comparico.

I rollen som frontend-utvecklare ges du stor frihet att självständigt jobba med dina projekt. Kanske är du på jakt efter ditt andra/tredje jobb och en ny utmaning där dina tidigare kunskaper får utlopp.
Detta blir också möjligt med korta beslutsvägar och lyhördhet från din chef. En chef som alltid finns för stöttning och tillsammans sätter ramarna - men där du själv väljer vad ramarna ska fyllas med.

På ett företag som värdesätter att dina arbetstider ska passa ditt privatliv och inte tvärtom, får du själv påverka vilka tider du jobbar. För att du ska prestera när du väl är på jobbet inser Comparico vikten av att separera privatliv och arbete. Med anledning av att Comparico utvecklar deras egna tjänster bestämmer de även själva vilket arbetstempo de ska ha.
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att du blir anställd av Comparico, men där rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare hos Comparico kommer du ansvara för designen kring företagets jämförelsetjänster. Då företaget ständigt vill utmana deras rådande design, finns här stora möjligheter att vara med och förbättra designen utifrån vad du tror är bäst för besökarna. Fokus ligger därmed på att skriva användarvänlig design med WordPress och PHP som grund.

Comparico vill ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas i din roll. Därför får du lägga ca 20% av din roll på att testa nya designer och idéer inom relevanta affärsområden.

Vi söker dig som
 • Har något/några års erfarenhet av frontend-utveckling
 • Känner dig bekväm att designa i WordPress eller andra PHP-baserade CMS som grund
 • Är flytande i svenska, såväl i tal som i skrift. Du ska även kunna göra dig förstådd på engelska
 • Är van vid CSS3 och HTML5
Vidare kommer du jobba nära andra utvecklare, SEO-experter och skribenter som producerar innehållet på sajterna. På så sätt jobbar ni tillsammans för att ta företaget till nya höjder.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av Javascript, men detta är inget krav.

För att du ska lyckas i rollen är det av värde att du kan arbeta självständigt och inte räds att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lösningsorienterad på det viset att du ser problem istället som spännande utmaningar. Vidare har du förmågan att strukturera upp ditt arbete på bästa sätt och säkerställer alltid att ditt arbete görs med hög kvalité. På detta sätt har du öga för detaljer. För att axla rollen är det också av värde att du tycker om att ta ansvar då denna nyckelroll på företaget kräver det.
Med anledning av ovan är nedan egenskaper viktiga att du besitter. Dessa kommer gå som en röd tråd igenom hela rekryteringsprocessen:
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Comparicos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Comparico AB hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har de utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra deras befintliga.