Finskspråkig student sökes till Adlibris kundtjänst

Finskspråkig student sökes till Adlibris kundtjänst

Är du också studenten som beställer all kurslitteratur sista dagen innan kursstart och hoppas på att böckerna kommer i tid inför första tentan? Du är inte ensam och Adlibris har därför högtryck i sin kundtjänst!

Vi söker dig som tycker det är roligt med kundservice och vill utveckla din sociala förmåga och skaffa dig meriterande kunskaper redan under studietiden. Kontoret ligger i Morgongåva, och det här är därför ett perfekt extrajobb för dig som pluggar i Uppsala!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu tre studenter för att utöka teamet på Adlibris kontor i Morgongåva!

Vi söker dig som kan arbeta minst två dagar i veckan, men gärna mer vid arbetstoppar. Du kan själv vara med och styra över vilka dagar och tider du vill jobba. Generellt har företaget arbetstoppar kring kursstart i augusti/september, black friday och jul, och det är därför viktigt att du kan jobba lite mer under dessa perioder.

Du kommer få en gedigen utbildning när du påbörjar ditt uppdrag, för att få bäst förutsättningar att lyckas i rollen!

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Adlibris. Uppdraget kommer att vara på deltid under sex månader. För rätt person finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget under förutsättning att det känns bra för alla parter, då Adlibris har ett långsiktigt behov.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att hantera inkommande kundförfrågningar via mail och chatt. Utöver kundservicen kommer du i denna roll även att få delat ansvar kring Adlibris orderkontroll. Här förväntas du hjälpa till att lösa problem och svara på frågor som dyker upp i samband med nya ordar samt returer, till exempel betalningsproblem och fakturalösningar.

Det här är en möjlighet för dig som vill utvecklas inom service och kundkontakt, där du kan skaffa dig meriterande kunskaper och bygga ett kontaktnät redan under studietiden! Vidare får du här chansen att få in foten på Bonnierkoncernen som i sin tur har massor med interna karriärmöjligheter för sina anställda!

Vi söker dig som
  • Kan göra dig förstådd på svenska, även skriftligt då en stor del av arbetet sker via mail
  • Har något års yrkeslivserfarenhet från service, och det är meriterande om du har arbetat med kundkontakt via mail eller chatt sedan tidigare
  • Är student på universitet eller högskola på minst 50% eller mer med minst 1 år kvar av dina studier (ange antal terminer kvar av studierna tydligt i din ansökan)
  • Behärskar finska i både tal och skrift då Adlibris har många kunder även i Finland. Du behöver inte vara flytande utan grundläggande kunskaper går bra.
För denna tjänst lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person brinner du för service och trivs i en roll där de sociala kontakterna är många. Du tycker det är roligt i ett högt tempo och är duktig på att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är flexibel och noggrann så att ingen information faller mellan stolarna. Det är viktigt att du känner stort ansvar för dina uppgifter och ser till att genomföra dem på ett tillfredsställande sätt.

Vi letar efter dig som vågar ta egna initiativ och inte räds för att ta den första kontakten med kunder och kollegor. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga och gillar att jobba i team.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Minst 2 dagar/vecka, och mer under arbetstoppar. Arbetsdagar och tider är flexibelt. Endast vardagar.
  • Placering: Morgongåva
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adlibris är en del av Bonnierkoncernen och ett av Nordens största e-handelsföretag. Företaget samarbetar med tusentals leverantörer, förlag och distributörer från runt om i Norden och övriga världen och erbjuder allt från böcker och film till garn och leksaker.

Adlibris får in i snitt 75 000 nya titlar i månaden och kan erbjuda kunder i Sverige, Finland och Norge ett sortiment på över 10 miljoner böcker från hela världen! Sedan företaget grundades 1997 har det expanderat i rasande fart och bland annat kommit med på Veckans Affärers lista över Sveriges superföretag!