Fältservicetekniker till snabbt växande Q-linea

Fältservicetekniker till snabbt växande Q-linea

Nu finns chansen för dig med en problemlösande inställning som vill att dina timmar på jobbet ska bidra till att rädda liv. I den här rollen arbetar du med ett livsavgörande instrument under utveckling. Om du ser på Fältservicetekniker-rollen med stor nyfikenhet och om du är observant även på små detaljer är detta arbetet för dig. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Q-linea är i behov av en ny kollega till deras avdelning Customare Care. Vi på Academic Work söker därför efter dig som har erfarenhet av Fältservicetekniker-rollen sedan tidigare och vill bli en del av Q-lineas arbete med deras instrument. ASTar är ett helautomatiskt instrument som förkortar diagnostiden för infektionssjukdomar. Som Fältservicetekniker hos Q-linea blir du starkt sammanknuten med olika interna funktioner vilket innebär att du kommer få en bred kännedom och ha mycket kontakt med andra avdelningar. För att får bästa möjliga start kommer du att få en gedigen introduktion.

Servicearbetet sker på produkter som är placerade på sjukhus runtom i Sverige och i den här rollen kommer det därför på sikt att förekomma resor. Uppdragen kan innebära övernattningar och det är därför viktigt att du är flexibel. Resor inom Europa och USA kan förekomma vid behov.

Rollen hos Q-linea är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Q-linea, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Fältservicetekniker arbetar du både internt och ute hos Q-lineas företagskunder inom sjukvården med bland annat:
 • Planerade installationer, reparationer, underhåll och uppgraderingar
 • Dokumentation av problem och lösningar
 • Support via telefon, mail och sms
 • Akuta ad-hoc ärenden
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare
 • Har B-körkort och egen bil
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av service inom medicinsk utrustning
 • Har erfarenhet av att arbeta i reglerad miljö och har kännedom om ISO 13485
Som person är du drivande, lösningsfokuserad och flexibel. Du har en bra initiativförmåga och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete och att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor är det även viktigt med en god kommunikativ förmåga. Du är samtidigt uthållig som person och har en förmåga att på ett tryggt sätt svara på frågor och tala för din sak. Slutligen har du ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv.

Övrig information
 • Start: Omgående (max en månads uppsägningstid)
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
 • Placering: Resande
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Q-linea har ambitionen att rädda liv och säkerställa att antibiotika fortfarande är en effektiv behandling för kommande generationer. De utvecklar och levererar lösningar för vårdgivare så att de kan diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på så kort tid som möjligt.