Extrajobba flexibelt – få bred erfarenhet inom event och lön varje fredag

Extrajobba flexibelt – få bred erfarenhet inom event och lön varje fredag

Är du student på högskola eller universitet och vill tjäna extra pengar, samtidigt som du får bred erfarenhet på arbetsmarknaden? Är du dessutom en positiv, service-minded och proffsig problemlösare som älskar att ge god service och att träffa nya människor? Då kanske du är en instajobbare! Sök till vårt nätverk och ta själv extrajobb när du har tid att jobba extra och få lön varje fredag.

Information om uppdraget

Som instajobbare är du redo för allt men det är alltid du som väljer när du har tid att jobba. Du söker själv jobben när de dyker upp som push-notiser i din telefon.
Inom kategorin event är arbetsuppgifterna varierande. Det kan bland annat vara att arbeta som evenemangsvärd på en fotbollsmatch, förbereda företagsevent eller hjälpa till på en mässa. Utöver eventkategorin får du även möjlighet att arbeta inom åtta andra jobbkategorier och samla nya erfarenheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu fler instajobbare till vårt nätverk. Som instajobbare tillhör du ett nätverk av konsulter i Stockholm/Uppsala och Malmö/Lund. Instajobs är en digital tjänst där företag kan publicera extrajobb med kort varsel. Som instajobbare tar du jobb när du själv kan, efter ditt eget schema och får sen - via vår tjänst Instapay - lön varje fredag. Vi har jobb inom bland annat administration, skola, event, servering, ekonomi, reception och butik. Är du service-minded och vill lära dig mer om att arbeta med event samtidigt som du utforskar olika branscher är Instajobs en perfekt inkörsport i arbetslivet!

Vi söker dig som

Våra instajobbare gör hela skillnaden. De är anledningen till att våra kunder blir nöjda och publicerar fler jobb. Tillsammans skapar vi ett kraftfullt nätverk som ger oss energi att fortsätta växa.
För att bli instajobbare måste du vara över 18 år, prata svenska, ha svenskt personnummer och vara studerande på högskola eller universitet.
För oss är inte det viktiga vad du gjort tidigare. Det viktiga är vad du har potential att göra framöver. Därför är personlighet helt avgörande för oss.
Vi söker dig som är:
  • En problemlösare
  • Positiv och service-minded
  • Proffsig i alla situationer och alltid försöker överträffa kunders och kollegors förväntningar
  • Öppen för nya erfarenheter och prestigelös ute på arbete
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Ca 10 h/vecka
Placering: Uppsala
Kontaktuppgifter: work@instajobs.com

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@instajobs under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PUL-sida.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Instajobs har tänkt utanför boxen. Genom vår digitala tjänst kan företag som behöver extrapersonal själva bemanna uppdrag med kort varsel. Det är enkelt, tryggt och tillgängligt att både jobba för oss och att anlita oss. Vår dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan studenten och extrajobbet, vart som helst i världen. Läs mer på www.instajobs.com och bli en del av vår resa!