Embeddedutvecklare till Prevas!

Embeddedutvecklare till Prevas!

Har du några års arbetslivserfarenhet och är redo för nästa kliv inom mjukvaruutveckling? Ta då chansen att söka till Prevas som är ett företag som tror på dig som individ och din vilja att ständigt utvecklas. Är det kanske dags att ta din kunskap till nästa nivå?

Information om uppdraget

Academic Work söker konsulter inom embeddedutveckling till Prevas i Uppsala. Här får du jobba på ett familjärt företag i olika projekt. Då Prevas till stor del arbetar med organisationer som kämpar för att förbättra livet för människor, får du här möjlighet att bidra till samhällsnytta. Du får alltså jobba med något du brinner för och samtidigt vara med i skapandet av produkter som underlättar för människan.

I ett prestiglelöst klimat kommer du in på ett företag som ger dig mycket eget ansvar. Hos Prevas får du möjlighet att jobba tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som har nära till såväl skratt som en hjälpande hand. Just nu finns behov av dig som har några års arbetslivserfarenhet för att komplettera den konstellation i teamet som finns idag. Därför är du troligtvis på väg till ditt andra jobb och suktar efter att få fortsätta utvecklas.

Detta är ett konsultuppdrag, inledningsvis kommer du vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Prevas. För rätt person finns stora möjligheter till anställning hos Prevas förutsatt att båda parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med utveckling av embeddedmjukvara i en Linux-miljö. Då det är en konsulttjänst kommer arbetsuppgifterna variera beroende på storlek på team och uppdraget du arbetar med. Man kommer även att ta hänsyn till din bakgrund och vad du kan då Prevas värderar din kompetens och vilja att utvecklas. Därför kommer de att på bästa sätt matcha din profil mot de uppdrag som tas in, för att du ska känna att du får ta dig an spännande uppdrag där du också får utmana din erfarenhet.

Projekten ser alltså olika ut beroende på vilken kund du arbetar med men grunden i arbetet kommer vara att koda samt att testa din kod.

Vi söker dig som
  • Har en relevant utbildning från högskola universitet, exempelvis inom teknisk fysik eller datavetenskap
  • Har minst två års relevant erfarenhet där du arbetat med C och/eller C++
  • Kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska, i såväl tal som i skrift
Meriterande är om du:
  • Tidigare har arbetat inom Life science
  • Har kunskaper i Python
Prevas värdesätter högt din personlighet, både för att du ska passa in i teamet men också ute hos kund. Som person bör du vara nyfiken med en vilja att ständigt utvecklas. Du är engagerad och uthållig och vågar ta för dig både gällande din arbetsuppgift, men också i sociala sammanhang. Du brinner givetvis för programmering och har förmågan att omvandla ditt sätt att inta informtaion till funktionella lösningar. När du lärt dig något nytt delar du gärna med dig av dina kunskaper till andra.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Prevas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se