Ekonomistudent och nyfiken på fastighetsbranschen? Se hit!

Ekonomistudent och nyfiken på fastighetsbranschen? Se hit!

Vi söker dig som vill komplettera dina ekonomistudier med att inte bara automatiskt förbättra din egna ekonomi - utan att även få värdefull erfarenhet inför framtiden! SETUNE Fastigheter är ett modernt och drivet företag inom en bransch som aldrig sover, och som nu söker en ekonomiassistent på ca 10h/vecka som vill komma och jobba med dem i deras trendiga lokaler i studentstädernas studentstad Uppsala. Här arbetar du nära en kollega inom bland annat kund- och leverantörsreskontra och får chansen att lära dig lite om mycket. Tveka inte att söka redan idag då selektering sker löpande. Vi ser framemot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en ekonomiassistent till SETUNE Fastigheter, ett företag som förvaltar alltifrån kontor till bostäder med långsiktighet och kvalitet som värdeord. I rollen som ekonomiassistent arbetar du flexibelt och nära företagets ekonomiansvarige, som dessutom sköter företagets administrativa delar. Förutom att få meriterande erfarenhet att använda som språngbräda ut i arbetslivet efter examen får du även en inblick i en superspännande bransch och en chans att arbeta hands-on med ekonomi. Du blir del av en grupp härliga och supertrevliga kollegor som ser framemot att välkomna ett nytt ansikte till gänget!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta på plats hos SETUNE Fastigheter. Uppdraget är på deltid och är långsiktigt, vilket gör att vi ser att du har minst 3 terminer kvar av dina studier. Möjlighet även till jobb under sommaren.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta ca 10h/vecka och kan till stor del anpassa detta utefter när det passar dig - SETUNE ser gärna att du arbetar förslagsvis ett pass i början på arbetsveckan och ett pass i slutet. Då rollen är avlastande kommer dina dagar se annorlunda ut beroende på vad som är på agendan för din närmsta kollega, och ni kommer att bygga upp ett nära samarbete där du hjälper till med det som främst behöver prioriteras.

Du kommer till exempel att:
 • Ankomstregistrera leverantörsfakturor, hyresavisera
 • Hantera kund- och leverantörsbetalningar
En del av dina arbetsuppgifter kommer vara administrativa. Du är även öppen för att ha hant om andra basic uppgifter som behöver göras på ett kontor, så som att hämta posten och se till att det är ordning och reda.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på universitetsnivå med minst 3 terminer kvar
 • Kommunicerar obehindrat på svenska
 • Har god datorvana
 • Kan börja omgående
Vidare är det meriterande om du:
* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Som person är du öppen och social och tvekar inte för att göra det lilla extra för att det ska vara kul att gå till jobbet. Vidare har du en prestigelös approach, tycker om att samarbeta och är flexibel i ditt arbetssätt. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med ett leende på läpparna, är noggrann i allt du gör och tar ansvar för att saker blir rätt gjorda.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 10h/vecka men man bör kunna vara flexibel
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SETUNEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SETUNE är ett fastighetsbolag med fokus på utveckling och förädling av bostäder och kommersiella fastigheter i attraktiva lägen. Stort personligt engagemang, hög kvalitet, moderna materialval och snygg design kännetecknar SETUNEs fastigheter. Istället för en stor organisation har vi ett fåtal erfarna medarbetare och ett nätverk av specialister inom olika fält. På så sätt behöver vi aldrig kompromissa med kvaliteten, utan kan alltid samarbeta med de arkitekter och konsulter som passar bäst för varje uppdrag. Koncernen är indelad i tre affärsområden; Förvaltningsfastigheter, Bostadsproduktion och Kommersiella projekt.