Device- och förpackningsutvecklare till internationellt läkemedelsbolag

Device- och förpackningsutvecklare till internationellt läkemedelsbolag

Nu finns chansen för dig som vill arbeta i en nytänkande miljö där du får vara en stor del av design- och utvecklingsarbetet av förpackningar och medicintekniska hjälpmedel hos ett spännande bolag som utvecklar innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov. Här erbjuds du en roll där ingen dag är den andra lik. Missa inte chansen, ansök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Galdermas räkning en Device- och förpackningsutvecklare. Avdelningen ansvarar för design och utvecklingsarbetet i flera projekt kring förpackningar och medicintekniska hjälpmedel. Gruppen beskrivs som hjälpsam och välkomnande där du erbjuds ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent grupp. Arbetet innebär interaktion över stora delar av organisationen, även globalt. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och tekniskt.

Galderma sitter i fina lokaler i Uppsala och erbjuder en lösningsorienterad roll där du får testa dig fram för att komma fram till rätt lösning. Det betyder en spännande möjlighet för dig som kommer ta dig an detta uppdrag.

Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma. Starten kommer vara i november och kommer till en början att vara 6 månader. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Device- och förpackningsutvecklare kommer du, tillsammans med övriga gruppmedlemmar, att driva projekt framåt genom att ansvara för utvecklingsarbetet för diverse komponenter. Du kommer själv att ansvara för ett visst område i utvecklingsarbetet. I rollen kommer du exemepelvis att:
 • Följa teknisk utveckling inom device- och förpackningsområdet för att kunna förbättra befintligt material men även söka och föreslå nya innovativa lösningar
 • Hitta och kontakta leverantörer
 • Agera som expert med stöd till resten av organisationen gällande t.ex. avvikelseutredningar, reklamationer eller vid inspektioner av diverse material
 • Testa material på förpackningslabb, utföra materialtester i produktion och delta i (och eventuellt driva) Change Controll-ärenden
Vi söker dig som
 • Har en civil- eller högskoleutbildning med materialinriktning eller annan inriktning som kan vara relevant
 • Har en god förståelse för dokumentationskrav inom medical device och/eller pharma
 • Känner dig mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har erfarenhet av produktutveckling
 • Har arbetat i projektform tidigare
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat enligt GMP tidigare
 • Har förståelse för materallära och förstår dig på formsprutning och plast
Som person är du en problemlösare som på ett strukturerat sätt kan driva aktiviteter i mål. Du har inga problem med att ta tag där det behövs och du är en självklar teamspelare som har enkelt för att kommunicera med andra. Vidare är du en person som är nyfiken och som inte är rädd för att ändra arbetssätt.

Övrig information
 • Start: November
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se