Deltidsjobb på Anticimex med omgående start!

Deltidsjobb på Anticimex med omgående start!

Är du student och söker ett deltidsjobb där du får röra på dig? Är du orädd för skadedjur och har körkort? Då kan det här vara en spännande tjänst för dig med deltid under terminen och där möjlighet till heltid under sommaren finns för rätt person. Var snabb på bollen och skicka in din ansökan direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning en skadedjursbekämpare till hösten med start omgående.

Anticimex arbetar med att förebygga och skydda privatpersoner och företag från skadedjur både nationellt och internationellt. Är du intresserad av att få förmånen att skapa en inblick i hur skadedjur och deras cykler ser ut?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex.

Arbetsuppgifter

Som skadedjursbekämpare kommer du åka runt och tömma så kallade SMART-fällor som är utplacerade runt om i Uppland. Exakt när dessa fällor ska tömmas är flexibelt, vilket gör att du till stor del själv bestämmer vilken dag i veckan du ska arbeta.

Exempel på hur en dag kan se ut:
 • Du kommer till kontoret och får en lista på fällor som du skall besöka under dagen
 • Du planerar din dag för att hinna med så många ärenden som möjligt, det vill säga att du exempelvis åker till fällorna i ett speciellt område först, och sedan till fällorna i nästa område.
 • Sedan tar du en av Anticimex egna bilar och åker ut till fällorna. Väl på plats tömmer du fällorna och åker vidare till nästa.
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå
 • Har goda kunskaper i svenska då man kommunicerar med kunder
 • Innehar körkort B och god vana av att köra bil
 • Är praktiskt lagd och inte är känslig för lukter
Som person är du glad, kommunikativ och inte rädd för att ta i. Vi ser att du är en person som trivs utomhus och inte är rädd för att få "skit under naglarna". Vidare tror vi att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ då det finns utrymme för dig att vara med och påverka tidsupplägget i det dagliga arbetet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid ca 1 dag i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork