Datasamordnare som vill driva Marine Jet Powers digitaliseringsresa

Datasamordnare som vill driva Marine Jet Powers digitaliseringsresa

Vill du få möjlighet att fortsätta din karriär på ett ledande företag inom Waterjet Propulsion? Har du systemförståelse, stort IT-intresse samt tidigare arbetat med stora datamängder? Då är du den vi söker till Marine Jet Power! Ta chansen redan idag att få arbeta med en världsledande produkt med brett teknikinnehåll! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marine Jet Powers räkning en Datasamordnare med start omgående. Som medarbetare hos Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på deras marknad och samtidigt vara en central del i deras digitaliseringsresa. I Sverige har Marine Jet Power idag ca 35 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta. De erbjuder dessutom en dynamisk miljö med spännande produkter och i rollen som datasamordnare kommer du och en digital ledare att tillsammans ansvara för deras befintliga datamängd kopplat till digitalisering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marine Jet Powers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som datasamordnare kommer du att ha det övergripande ansvaret för datahanteringen hos Marine Jet Power. Detta innebär bland annat att administrera förändringar under pågående arbetsprocesser men också att säkerställa att redan utlevererade projekt följs upp med kompletterande information/data. Du kommer även att arbeta med dataintegritet kopplat till deras olika system såsom Online Portal, Monitor och Salesforce. I den delen av rollen kommer du att hantera befintliga data och även mata in ny information i systemet.

Du kommer också arbeta med att förbättra rutiner, nya strukturer, hantera kundinformation samt förfrågningar, som du och den digitala ledaren tar fram för att föra digitaliseringsarbetet på Marine Jet Power framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med den kommande online-portalen
 • Säkerställa och se till att MJP:s kund- och produktdata är uppdaterade och korrekt
 • Identifiera och rapportera datakvalitetsfrågor kontinuerligt och baserat på dataförståelse, rengöra och strukturera data kontinuerligt i MJP: s system
 • Samarbeta med kunder och interna intressenter för att förbättra dataintegriteten i alla MJP-system
Vi söker dig som
 • Har en övergripande förståelse för affärssystem
 • Tidigare har arbetat med kundservice/orderhantering eller liknande
 • Har arbetat med stora datamängder och har grundläggande förståelse för dataintegritet
 • Har erfarenhet av MS-Office
Det är meriterande om du..
 • Har arbetat i affärssystemet Monitor och/eller Salesforce
 • Har en eftergymnasial utbildning och detta kopplat mot systemutveckling, inbyggda system, databaser eller motsvarande
Som person har du förmågan att arbeta både självständigt som i grupp med andra. Vidare är du skarp, uppmärksam på detaljer och arbetar fokuserat och noggrant med dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen tror vi också att du som söker är öppen och driven och har mycket lätt för att kommunicera med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Hansellisgatan 6, 754 50 Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marine Jet Powers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där de motormässigt täcker hela spannet från 112 kW till 15 MW. Deras kunder efterfrågar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar och lyxyachts till arbetsbåtar. De har tillverkande enheter i Uppsala, Sverige samt i Cheltenham, England och egna försäljningskontor i Singapore, Italien och USA, samt ett globalt agentnätverk för att täcka resterande marknader.