Customer Engagement Representative till UMC!

Customer Engagement Representative till UMC!

Vill du arbeta med internationella relationer och stort kundfokus på en stiftelse som arbetar på uppdrag av WHO? Här finns möjligheten för dig som vill arbeta i en säljande supportroll där kunderna finns runt om hela världen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för UMC:s räkning en Customer Engagement Representative. Du kommer ha ett stort eget ansvar samt det yttersta ansvaret över kunden. Dina kunder finns runt om i hela världen och har olika bakgrund. Du kommer att vara experten på UMC:s licenser och se till att kunderna har rätt licens för sitt syfte.

Du kommer tillhöra ett seniort sammansvetsat team om 6 personer. För att få bra förutsättningar i din roll kommer du omfattas av ett introduktionsprogram samt läras upp av en rutinerad kollega. Stewart arbetar som Customer Engagement Manager idag och beskriver att han trivs i rollen eftersom han drivs av goda kundrelationer. Vidare beskriver han teamet som välkomnande och hjälpsamma.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UMC. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå 1 år med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Customer Engagement Representive kommer du ha det yttersta ansvaret för kundens upplevelse. Du kommer ta emot inkommande ärenden via ett ärendehanteringssystem där du främst har kontakt med kunderna via mail och telefon. Rollen kräver god struktur eftersom du kommer hantera flera ärenden samtidigt där dina kunder ofta befinner sig i andra tidszoner.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på prisfrågor och ge prisförslag
 • Lägga till och justera kundens licens
 • Svara på frågor kring produktutbudet
Rollen passar dig som motiveras av att arbeta med flertalet arbetsuppgifter parallellt. Här kommer du arbeta med problemlösning där du kommer utmanas, utvecklas och dessutom ha väldigt roligt på vägen.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av kundservice
 • Alltid sätter kunden främst
 • Har en universitets eller högskoleutbildning inom kommunikation eller internationella relationer eller liknande
 • Har goda kunskaper i MSOffice, framförallt Outlook, Word och Excel
 • Har goda kunskaper i det engelska språket
Det är meriterande om du
 • Bakgrund från någon form av teknisk sälj/support
 • Erfarenhet från kliniska prövningar
 • Språkkunskaper, ex Spanska, Koreanska,
För att trivas i denna roll tror vi att du självständigt vill driva ditt arbete framåt, är ansvarstagande och själv kan strukturera upp ditt arbete. För dig är goda relationer viktigt och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du har ett eget driv och letar självständigt upp nya arbetsuppgifter om det är mindre att göra någon dag. Vidare är du inte rädd för att ha mycket att göra och du strävar alltid efter att leverera hög kvalité i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: April/maj med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid 37/h vecka.
 • Placering: Centralt i Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMC önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Monitoring Centre (UMC) är en stiftelse vars syfte är att främja en säker användning av läkemedel. De är baserade i Uppsala och arbetar på uppdrag av World Health Organization (WHO) med att samla in och analysera patientdata från hela världen med mål att identifiera och förklara problem som är relaterade till läkemedel och dess användning. UMC är världsledande inom säker användning av läkemedel. Deras produkter och tjänster används både av myndigheter och företag inom Life Science i över 120 länder.