Consultant Manager till Team Arlanda/Uppsala

Consultant Manager till Team Arlanda/Uppsala

Academic Work växer och vi söker nu en Consultant Manager till Team Arlanda med fokus på Uppsalaregionen. Vi söker dig som vill arbeta med bemanning och rekrytering i en bred roll inom olika affärsområden. Du erbjuds en plats på ett prestigelöst, ambitiöst och glatt team där du blir en väldigt viktigt del i vår satsning på Uppsalaområdet.

Information om uppdraget

Vårt Arlandateam, som också fokuserar på Uppsalaregionen, gör helt fantastiska resultat vilket gör att vi nu behöver utöka teamet med ytterligare stjärnor. Vi har nyligen öppnat upp ett mindre kontor i Uppsala då vi ser att det är här mycket av teamets framtida framgång ligger. Med så många spännande bolag som finns i området, och alla toppkandidater som studerat eller har studerat på Uppsala Universitet är möjligheterna oändliga. Inte nog med att du får vara med och bygga upp en region med enormt mycket potential, du blir också del av den fortsatta framgången på Arlanda - Sveriges största arbetsplats! Som Consultant Manager i Team Upplanda (Uppsala & Arlanda) arbetar du med alla affärsområden vilket gör att ingen dag är den andra lik det utmanar och utvecklar oss både som individer och som team. Utöver det kommer du även i denna roll få förmånen att jobba med direktrekryteringar till kund.

Förutom ovan kännetecknas teamet av en stark sammanhållning och en miljö där det är högt i tak och där alla hjälps åt.

Så här beskriver Team Manager Josefin Jonasson arbetet som Consultant Manager på Team Arlanda och om deras satsning på Uppsalaregionen. Du erbjuds en variationsrik roll i ett framgångsrikt team inom en region med massa potential. Teamet består idag av fyra Consultant Managers.

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat och brinner för service. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
  • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
  • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter, genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
  • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Vi är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som
  • Har akademisk utbildning inom relevant område. Vi vet av erfarenhet att exempelvis följande utbildningar gett bra grunder för att lyckas som CM: personalvetenskap, beteendevetenskap, arbetsvetenskap, ekonomi, service management, försäljning, turismvetenskap och socionom.
  • Erfarenhet av serviceyrket och kundkontakt
  • Körkort B
Det är starkt meriterande om du som söker har arbetat hel- eller deltid inom bemannings- eller rekryteringsbranschen.

Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att använda engelska i tal och skrift.

Vi vill att du som söker är bosatt i Uppsalaområdet, då det är där samt på Arlanda dina kunder finns. Utöver Uppsala och Arlanda kommer du även att resa till vårt största Stockholmskontor för att delta på utvalda möten samt utbyta erfarenheter med kollegor.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Vi vill slutligen att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

START: Augusti 2018

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

PLACERING: Uppsala

LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel

KONTAKTPERSON: Talent Acquisition Manager, Lina J Svensson
  • Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur polisregistret kommer att efterfrågas.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan via annan site. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!