C-kort och vill jobba på Arlanda flygplats?

C-kort och vill jobba på Arlanda flygplats?

Har du c-körkort och är på jakt efter ett roligt och ansvarsfullt jobb? Vill du arbeta på ett globalt företag som paketerar och levererar catering till olika flygbolag? Om du dessutom är serviceinriktad och trivs med att jobba fysiskt så är detta tjänsten för dig. Arbetstiderna är belagda i skift, med både dag och nattpass. Passa på att sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gate Gourmets räkning lastare med C-körkort till Arlanda Flygplats. Du kommer att arbeta heltid enligt fasta schemarader där det finns tre olika arbetsskift.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gate Gourmet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till september 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som lastare kommer du med en high-loader köra måltidsvagnar till flygplanen ute på Arlanda flygplats för att sedan lasta ombord dessa.

Du kommer till exempel att:
 • Fylla high-loadern enligt din körorder som du blir tilldelad
 • Ansvara för att lasten som levereras till flygplanen är korrekt enligt beställning samt har korrekt temperatur
 • Lasta ombord leveransen på flygplanen enligt de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns
 • Hjälpa packningsavdelningen vid behov
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med ett högt tempo och inte rädd för att ta i. Arbetstempot är stundtals högt och det är viktigt att du upprätthåller Gate Gourmets höga servicefokus även då det är mycket att göra.

Vi söker dig som
 • Har C-körkort
 • Talar och förstår svenska samt engelska. Löpande instruktioner och kommunikation via telefon sker på svenska och en del av kommunikationen med flygplanspersonalen sker på engelska.
 • Vår kund tillämpar 3-skift vilket innebär att du ska kunna jobba både morgon-, dag- och nattpass.
 • Lätt kan ta dig till Arlanda flygplats (Skriv tydligt i motiveringsrutan hur du skulle ta dig till Arlanda)
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du ansvarsfull och gillar att arbeta under högt tempo då det är viktigt att lasten som levereras är korrekt och att du håller de deadlines som finns samtidigt som du aldrig får tumma på säkerheten. Då du kommer att möta nya människor dagligen ser vi att du trivs med detta och tycker om att ge bra service. Att du är trevlig och har en positiv inställning ser vi som ett stort plus! Tjänsten innebär en mycket lyft och en hel del packning, därför vill vi även att du ska trivas med fysiskt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Arlanda flygplats
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gate Gourmet (http://www.gategourmet.com/home) är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. 450 personer arbetar i Sverige, varav en stor del i Stockholm, på kontoret med anslutning till Arlanda. Att arbeta hos oss innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka.