Bygg på din karriär inom redovisning hos Memira

Bygg på din karriär inom redovisning hos Memira

Kan du grunderna i bokslutsarbetet och vill ta nästa kliv inom redovisning? Hos Memira får du möjlighet att lära av erfarna kollegor på ett företag i framkant.
Sök och få chansen att bli en del av ett sammansvetsat gäng!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en redovisningsekonom till Memira i Uppsala. Här kommer du arbeta i ett erfaret ekonomiteam tillsammans med sex kollegor som är beredda att lära dig allt de kan.

För Memira är det viktigt att du ska trivas på din arbetsplats. Därför värdesätts glädje hos medarbetarna både på och efter arbetstid. Med roliga aktiviteter och umgänge blir du en del av ett drivet gäng. Bästa möjliga start på dagens får du genom att komma in lite tidigare på morgonen och ta del av frukost som bjuds på kontoret tillsammans med dina kollegor.

För att du ska få den mest optimala starten i rollen är det önskvärt att du kan börja under första kvartalet 2019. Men då det viktigaste är vem du är som person är Memira villiga att vänta in den rätta.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Memira.

Arbetsuppgifter

Memira jobbar med synkorrigerande behandlingar i Sverige, Norge och Danmark och som redovisningsekonom här kommer du få chansen att ha bokslutsansvar för ett av dessa länder. Möjligheten för dig att påverka blir därför stor.

Du kommer sköta allt kring bokslutsarbetet och ansvara för din del. Du och dina kollegor kommer också samarbeta för att stötta varandra i respektives arbete, tillsammans med en närvarande chef.

Du kommer i denna roll också ha en hel del kontakt med kliniker i det land du har ansvar för och agera supportfunktion för dem.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av bokslutsarbete och nu vill bättra på den kompetensen. För att du ska få bästa möjliga kontakt med både interna och externa parter krävs att du är duktig på att kommunicera, och då både på svenska och engelska. Kanske kommer du från en redovisningsbyrå eller liknande där du fått bredden och möjligheten att jobba med varierade företag.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i Excel och god systemvana, men detta är inget krav.

Som person är du serviceinriktad och har förmågan att utläsa andras behov. Du är också ansvarstagande i den bemärkelsen att du tar ansvar för och driver ditt arbete och ansvarsområden framåt. Vidare är du noggrann och följer upp ditt arbete över tid för att inte riskera att något lämnas åt slumpen. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och vet vad som krävs för att komma i mål.

Övrig information
  • Start: Vintern/våren 2019
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Memiras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2007 slogs de tre företagen Norsk Synskirurgi, Dansk Synskirurgi och Svenska Opticare samman och blev Memira. Med den samlade erfarenheten från dessa tre bolag och Memira har företaget arbetat i över 20 år med synkorrigerande behandlingar. Bakgrunden ligger hos erfarna optiker och läkare som har en vision om en värld utan synfel. I 11 år, sedan företaget blev Memira, har de hjälp långt över 100.000 personer i Sverige, Norge och Danmark att få leva livet utan glasögon och linser!