Butikssäljare till fartfyllda Arlanda!

Butikssäljare till fartfyllda Arlanda!

Älskar du att arbeta med sälj och service? Har du ett stort teknikintresse som smittar av sig? Trivs du i internationella miljöer och pratar flytande engelska samt svenska? Sök då rollen som butikssäljare till CAPI på Arlanda! Vi söker drivna medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med detta ambitiösa företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för CAPIs räkning engagerade butikssäljare till deras retailbutiker på Arlanda flygplats. CAPI är ett internationellt, växande företag med butiker på flygplatser runt om i Europa. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera.

I den här rollen söker vi dig som är på jakt efter en långsiktig tjänst på heltid, där du får utvecklas inte bara som butikssäljare, utan även inom ditt teknikintresse! Vidare är du en driven, orädd och framåt person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och sälj inom handel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CAPI. CAPIs intention är att du på sikt ska bli anställd av dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du att ge förstklassig service till butikens kunder. Du kommer att arbeta i ett team bestående av cirka 20 personer. Tillsammans kommer ni arbeta med att driva företagets fyra butiker på Arlanda flygplats. Samarbetet i varje butik är tätt och man arbetar både självständigt och tillsammans med 2-3 personer åt gången. Din främsta uppgift kommer vara att bemöta och hjälpa butikens kunder. Du ska göra kundens besök så givande och inspirerande som möjligt. Att vara påläst på produkterna och aktivt arbeta med merförsäljning är även en viktig del av tjänsten, samt att se till att butiken är välorganiserad.

Vidare ingår det även i arbetsuppgifterna att:
 • Hjälpa till med varuplockning och inventering
 • Sköta administration efter TaxFree-försäljning
 • Se till att kunder välkomnas ordentligt och lämnar butiken fullständigt nöjda
Företaget erbjuder utbildning inom alla produkter och för den med viljan att lära sig mer erbjuds en utvecklingsfokuserad miljö. Då företaget är ett internationellt företag i framkant kan globala karriärmöjligheter finnas för rätt person!

Tjänsten är för dig som vill arbeta heltid och är flexibel med att arbeta vardagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som
 • Vill arbeta heltid med start omgående
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Brinner för sälj och har tidigare erfarenhet inom området
 • Har arbetat inom service och har god serviceförmåga
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då kontakten med kunder sker på båda språken
 • Har ett intresse för elektronik- och outdoor/gadget-produkter i framkant
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av arbete i butik med inriktning teknik
 • Talar fler språk än svenska och engelska
Som person är du ambitiös och motiverad till att alltid göra ditt bästa och prestera på topp. Du drivs av att arbeta med försäljning och ser fram emot att utvecklas med denna växande kedja. Då du kommer ha ett nära samarbeta med dina kollegor är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och prestigelös samt att du ställer upp för dina kollegor.

Då tjänsten är belägen på Arlanda flygplats och innebär arbete både sent och tidigt på dygnet (mellan kl 05-22) är det en fördel om du bor nära eller har tillgång till bil. Arbetet ställer höga krav på din flexibilitet och möjlighet att komma till arbetet med kort varsel.
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Varierande mellan kl 05-22, vardag och helg
 • Placering: Arlanda flygplats
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Skriv tydligt i motiveringsrutan hur du skulle ta dig till Arlanda.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och en dedikerad konsultchef även rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Capi är ett internationelt företag som har sitt huvudkontor i Hoofddorf, Nederländerna. Capi arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser runt om i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera. Läs gärna mer på http://www.capi.com